Eto konačno sam u miru obavio moje prvo čišćenje doma.
Pokušao sam se prilagoditi prema onome što sam imao i prema okolini da sve prođe u najboljem redu.
Najprije sam sa unutarnje strane svih prozora i vrata na papir posipao morsku sol (nisam baš mogao uzduž cijelog zida pa mislim da je i ovo već nešto), sve prozore i vrata sam malo odškrinuo tek da polako pirka kroz njih, zatim sam od istočne prostorije krenuo mirisnim štapićem u smjeru kazaljke na satu, po svim zidovima i uglovima, nakon toga sam uzeo vjetreno zvono (ima prilično jasan i jak zvuk kad ga se malo jače protrese) i njime napravio isto što i sa štapićem, obišao redom prostorije uzduž zidova i po uglovima od istočne pa u smjeru kazaljke na satu. Ostavio sam još malo prozore otvorene, a sol će ostati cijeli dan i preko noći. Na kraju sam upalio svijeću u svijećnjaku od himalajske soli i još očistio sve kristale jer su bili u prostoriji prilikom čišćenja. Dojam je lijep, najkraće rečeno bio sam zadovoljan učinjenim. Svakako ću nakon nekog vremena to ponoviti jer nikad prije se to kod mene nije radilo pa tu još ima posla

Prijateljica mi je rekla da je dobro još posipati latice cvijeća i pustiti neku duhovnu glazbu, pa ću to drugi puta kad budem to imao.
Eto, kako vam se čini, jel to ok za početak?