Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 42 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Moje prvo čišćenje doma - da se malo pohvalim :)
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Moje prvo čišćenje doma - da se malo pohvalim :)
Moje prvo čišćenje doma - da se malo pohvalim :) prije 1 godinu, 3 mjeseci Karma: 12
Eto konačno sam u miru obavio moje prvo čišćenje doma.
Pokušao sam se prilagoditi prema onome što sam imao i prema okolini da sve prođe u najboljem redu.
Najprije sam sa unutarnje strane svih prozora i vrata na papir posipao morsku sol (nisam baš mogao uzduž cijelog zida pa mislim da je i ovo već nešto), sve prozore i vrata sam malo odškrinuo tek da polako pirka kroz njih, zatim sam od istočne prostorije krenuo mirisnim štapićem u smjeru kazaljke na satu, po svim zidovima i uglovima, nakon toga sam uzeo vjetreno zvono (ima prilično jasan i jak zvuk kad ga se malo jače protrese) i njime napravio isto što i sa štapićem, obišao redom prostorije uzduž zidova i po uglovima od istočne pa u smjeru kazaljke na satu. Ostavio sam još malo prozore otvorene, a sol će ostati cijeli dan i preko noći. Na kraju sam upalio svijeću u svijećnjaku od himalajske soli i još očistio sve kristale jer su bili u prostoriji prilikom čišćenja. Dojam je lijep, najkraće rečeno bio sam zadovoljan učinjenim. Svakako ću nakon nekog vremena to ponoviti jer nikad prije se to kod mene nije radilo pa tu još ima posla
Prijateljica mi je rekla da je dobro još posipati latice cvijeća i pustiti neku duhovnu glazbu, pa ću to drugi puta kad budem to imao.
Eto, kako vam se čini, jel to ok za početak?
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško Birthday: 09/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Moje prvo čišćenje doma - da se malo pohvalim :) prije 1 godinu, 2 mjeseci Karma: 10
Ma ćestitam, super bi te bilo imati za partnera
Dobro si učinio, mada ja kad radim čišćenje najprije bacim sol kao i ti po duž svih rubova ali je ostavim da odradi svoje pa tek drugi dan,kad je počistim mislim tu sol, prelazim mirisom obično kaduljom ili lavandom ovisi, provjetrim sve odjednom napravim propuh. Mislim da je dobro da ta sol napravi svoje pa onda kad počistiš tu negativu skupa sa solju i baciš onda pređi na ritaul mirisa zvona glazbe. Barem ja tako radim ... Ali super je uopće da si se uhvatio toga oduševljena sam...
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odg: Moje prvo čišćenje doma - da se malo pohvalim :) prije 1 godinu, 2 mjeseci Karma: 12
Hvala na komplimentu, gotovo da i nema ljepšega, imaš sve moje simpatije
Pa da, ima smisla tek nakon uklanjanja soli drugi dan čistiti. Zapravo ja i jesam još jednom drugi dan sve prošao štapićom, to mi se nekako učinilo zgodnim, kao da sam znao. Inače sam zaključio da kad palim štapić valja njime proći kroz cijelu kuću jer mi je onda i miris ljepši, ovako kad sam znao palit samo na jednom mjestu zna biti miris prejak.
Eto, sve to me usput jako i zabavlja, baš uživam u tome, pošto sam svinja u kineskom horoskopu mogu biti zadovoljan i sa malim stvarima ako su onakve kako se meni sviđa.
Ono što je bitno je to da odkad sam počeo sa Feng Shuiem i kristalima da mi je ugođaj u kući sasvim drugačiji iako se još toga ima za napraviti, ali točno osjetim kad izvana uđem da je to vrlo blizu onoga što sam htio i da je puno pozitivne energije.
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Pol: Muško Birthday: 09/21

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica