Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 42 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: kad renovirati?
kad renovirati? prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 2
Draga Sandrice i ostali!
Iako sa dosta muka i uz poprilicni gubitak zivaca- stan je uskoro nas!!!!
Pa uzeh da citam o periodu 8, posto planiramo da potpuno renoviramo. Kad-AVAJ! Negde procitah da treba izbegavati radove u zapadnom i istocnom sektoru- pa cak i pomeranje teskog namestaja! Medjutim , mi moramo preurediti stan potpuno.
Pa me interesuje, postoji li nacin da se to obavi sto "bezbolnije" Moze li se izracunati kad je najbolje obaviti renoviranje? Zgrada je sagradjena 1972. godine. Kua broj mog muza i moj je 2.
Da li mislis da bi mozda pomoglo ciscenje prostora nakon sto bivsi vlasnik izadje iz stana, a onda jos jednom nakon renoviranja, a uoci naseg useljenja?
Da ne preterujem sad sa pitanjima, ovde cu da stanem, ali usput ce ih biti jos
Veeeeeeeliiiikiiiiiiii pozdrav!!!!
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: kad renovirati? prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 4
Draga Slonce....drago mi je da napokon imaš svoj stan:)Čestitam. A to za gubitak živaca...a što te još čeka kod renoviranja!!!:)No to su slatki stresovi. Dati ću ti svoje mišljenje o renovaciji. Osim gubitka živaca sa majstorima, nikakve promjene u svom životu nisam osjetila kad sam renovirala svoj stan. Isto kompletan. Isto su negdje bile leteće zvijezde.Možda kinesku filozofiju feng shua ne treba shvaćati tako bukvalno, prepuni straha. I tu ima,kao i svagdje, praznovjerja. Već sam čin renovacije donosi veselje i dobre misli, odluke, pozitivu, što je po meni, najbitnije. Znaš onu staru: ne zovi zlo jer će doći. U normalnim životnim okolnostima koje ne uključuju preseljenje ili potrebu za potpunom renovacijom možda je mudro ne čačkati sektore koji nisu povoljni te godine nego planove uređenja uskladiti s tim. Ali kad je riječ o nečem kao što je kompletna selidba, renovacija....ne znam...ali ne vidim da ljudi koji grade kuće, sele, renoviraju baš takve nesreće doživljavaju.Prije bih rekla sreću i zadovoljstvo.(Ne uključuje ogromni stres s majstorima:))Mislim da feng shui ne treba shvaćati tako, pa skoro paranoično. Ni kinezi koji su živjeli tu filozofiju nisu svi ni sretni ni bogati ni uspješni. Dapače. Dobre misli, pozitivni stav, koji manifestiramo namjerom (fizičko premještanje predmeta je početak ostvarenja naše namjere) je najbitnije od svega za uspjeh i sreću.
dijana (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 32
graphgraph

Odg: kad renovirati? prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 2
Hvala, Dijana U sustini se u potpunosti slazem sa tobom- pozitivan stav je presudan Ni inace u zivotu ne sledim slepo fs instrukcije, vec umereno. Ali procitah to negde pa reko da priupitam.
Hvala na brzom odgovoru
Dok renoviranje bude teklo, javljam se za pokoji savet ;-P
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica