|
The secret prije 3 godina, 1 mjesec
|
|
Eh a za ovu knjigu ne bi pricala mnogo nemam reci da kazem kolko je dobra... ako mozete bar film da nadgete to je neverojatan hit.
Ja film The secret gledam bar 5 puta u mesecu verujte da menja zivot... 
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:The secret prije 3 godina, 1 mjesec
|
|
|
Da, već smo je spominjali na forumu. Stvarno je predobra, a film vrlo inspirativan!
Ja sam ga par puta gledala s djecom. Čitala sam im titlove i pomalo prilagođavala za njihovu dob, obzirom da su još mali. Mali sin mi ima dvije godine i još je malo premali, ali stariji ima pet i vrlo se zainteresirao. Tražio me da mu dodatno pojasnim kako se to radi da ti se sve ispuni što želiš. Probala sam mu približiti tematiku na njemu razumljiv način. On naime želi konja, ni manje ni više! Toliko je jako želio konja i toliko se trudio biti pozitivan po tom pitanju i stalno se radovati konju da je idući dan, mislim, ili dva dana kasnije, na TV-u bio film o ždrijebcu smeđe boje s bijelom šarom na čelu i njegovoj majci, bijeloj kobili.
Kada je film završio požalio mi se da on nije želio film o konjima, već pravog, živog konja. rekla sam mu da mora uključiti tu ideju u vizualiziranje i da će zacjelo biti kako želi. Ubrzo je suprug, koji nije znao da se sin bavi tajnom, predložio da se odemo provozati s autom. Putem smo naišli na gostionu, koja u sklopu ima konjušnicu. Bilo je hladno i kišovito, pa smo pitali smijemo li otići do konjušnice vidjeti konje, kad ono imali smo što i vidjeti! Bijela kobila i smeđe ždrijebe s bijelom šarom na čelu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandra sin ti je ociti primjer kako Tajna funkcionira. I knjiga i film su neopisivo genijalni.
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
|
Tajna apsolutno funkcionira! Nepogrešivo.
Daleko prije nego sam saznala za Tajnu i zakon privlačnosti, 2000.-ita godina bila mi je totalan horor. Sve je išlo po zlu, što je ikako moglo. Ljubav, prijateljstvo, posao, faks sve je bilo na silaznoj putanji i to na tako šokantne i neočekivane načine. Jednom prilikom požalila sam se tetki, koju inače vrlo cijenim i volim. Ona, koja mi redovito svake godine iz Njemačke nabavlja knjigu kineskog horoskopa i koja me zainteresirala za tu temu, rekla mi je kako se ne trebam opterećivati, jer iduća godina biti će godina mog znaka, a ovo sada samo su pripreme za sve ono dobro što me nagodinu čeka. Povjerovala sam joj svaku riječ i ubrzo, polovicom godine počela se radovati svemu što me čeka. Nisam imala pojma što bi to moglo biti, ali sam nekako pretpostavila da ću naći ljubav svog života. To mi se tada činilo najvažnije. neprimjetno je tekao proces mog prelaska iz jednog društva u drugo, iz jednog grada u drugi. Čitave zime ponavljala sam svojoj novoj najboljoj prijateljici kako se neizrecivo radujem idućoj godini. do kraja 2000. situacija s prijateljima se riješila na opću dobrobit. U prvom mjesecu 2001. upoznala sam svoga muža. U četvrtom se zaposlila. U šestom se preselila k dečku, a u osmom se udala!!!
Da, inače, te godine mi tetka nije donijela knjigu. To je bila jedina godina u kojoj nisam imala pojma kakav mi je bio horoskop i do danas nisam saznala, niti me interesira. Ali sve što sam slikovito zamišljala i čemu sam se radovala, dogodilo se na vrlo "čaroban" način. Tajna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tajna tako uspjesno funkcionira da me je i citanje vasih postova podsjetilo na snagu pozitivnih misli.
Usput, je li netko gledao film What the BLEEP Do We Know!? ? Slican mi je Tajni, objasnjava zakon privlacnosti znanstveno, tj. kvantnom fizikom i djelovao je i na mog supruga (inace mog dezurnog skeptika po pitanju svega sto ne moze strogo znanstveno dokazati i objasniti  ) vrlo poticajno... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja nisam, moram priznati niti cula za taj film. Sad cu se malo raspitati.
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam ga pogledala. Cool  !
Suprug ga je dobio na poklon, ali ga nije pretjerano interesirao. Zato sam ga ja pogledala par puta. Odličan!

|
|
|
|
|
|
|