Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Brida Paulo Coelho
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Brida Paulo Coelho
Brida Paulo Coelho prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Ovo je roman o mladoj ženi koja traga za srodnom dušom. Na prvi pogled se barem tako čini. Ona se upoznaje s raznim magijskim obredima i upušta se u čaranje.

Knjiga je vrlo zanimljiva i slojevita. Govori ženskom licu Boga, o poimanju ljubavi, života.

A kraj je tako neočekivan...!

Nemam riječi. Kada bih je morala opisati jednom riječju, rekla bih da je osvježavajuća.

Inače Paulo Coelho moj je omiljeni pisac. Pročitala sam sve njegove, na hrvatskom objavljene knjige. Počela sam od Alkemičara, koji doista mijenja život i došla do zaključka da njegove knjige, a posebno Alkemičar, dolaze čovjeku na tajanstvene i neobične načine, ali uvijek upravo onda kada ih netko treba.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Brida Paulo Coelho prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Ja imam Alkemicara, prije par godina sam kupila i procitala, ali iskreno receno nabrzake pa me se i nije dojmilo. To su bili nekakvi pocetci necega, trazenja koja ni sebi samoj nisam znala objasniti sta trazim, a kamoli da sam imala sa kime popricati ili prokomentirati. Ali evo ponovit cu.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Brida Paulo Coelho prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Mene je Alkemičar našao kada ni sama još nisam mogla definirati smjer u kojem sam željela ići. Lutala sam, istraživala, čitala, proučavala i onda se srela s jednom tetkom koju nisam bila vidjela godinama i ona mi ga pokloni. Ničim izazvana. malo smo popričale i ona mi je počela oduševljeno prepričavati Coelhov životopis, koji me se u tom trenu uopće nije dojmio. Rekla je da je kupila knjigu i još je nije počela čitati, ali da će je pokloniti meni, jer osjeća da to mora napraviti. Meni je bilo bed, jer ju je ona žarko željela čitati, a ja nisam, pa sam predložila da mi posudi, dok sam na godišnjem, a prije odlaska ću joj vratiti. Kada sam odlazila, nakon što sam pročitala knjigu i totalno se oduševila, ona ju nije željela uzeti natrag. Htjela si je kupiti novu. Do danas je nije pročitala. A ja sam tu gdje jesam .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica