Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom
Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 3 godina Karma: 25
Već duže vremena želim preporučiti ovu knjigu. Meni ju je preporučila Szbukvic, ovdje na forumu. Moram priznati da je još nisam do kraja pročitala, mada je pisana jednostavno i razumljivo i nema baš puno stranica. no čitam je polako i s guštom, zapravo radim na onome što čitam. Odmah sve kod sebe analiziram.

Unatoč pomalo neobičnom naslovu, nije suhoparna, niti namjenjena isključivo iscjeliteljima.

Autor je Marjan Ogorevc, poznati slovenski iscjelitelj.

Knjiga opisuje način na koji on iscjeljuje, te objašnjava zašto nam se neke stvari događaju u životu i zašto obolijevamo. On dovodi posljedice u vezu s uzrocima i objašnjava kako funkcionira karma, kako nasljeđujemo osobine, sudbine i bolesti od roditelja, nadređenih, predaka, iz svojih prošlih života, te kako štetne obrasce razmišljanja i načina života prenosimo svojoj djeci i kako naše misli utiču na našu sudbinu.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Posljednja izmena: 29.04.09 14:57 od Sandra.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 3 godina Karma: 0
To bi doista vrijedilo procitati, hvala na preporuci i tebi i sbukvic

(podsjetila si me na još jednu knjigu...)
Shanti (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 76
graphgraph
Pol: Žensko Maybe Baby

Odgovor:Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 10
Ova mi knjiga zvuči jako zanimljivo, voljela bih je čitati, može li se posuditi u biblioteci ili moram kupiti?
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odgovor:Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
mislim da je nema na posudbu jer je tek prosle god.izdana na hrvatskom! neznam bas tocno ni koje knjizare je drze za kupiti!urednik i nositelj prava za hrvatsku je moj jako,jako dragi prijatelj-btw dugo smo ga nagovarali da preuzme tu ulogu i da je dobijemo na hrv.jer slovenski mi je bio koma za citat,a kako sam upoznala i Marjana osobno morala sam nekako do knjige! mislim da je ima jos kod ovog drugog frenda koji je slao Sandri,sve je ostalo rasprodano! a u srijedu je izasla i nova tj,nastavak "Samoiscjeljivanje karmickom dijagnostikom"-vec ju citam! mrak je!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 311
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/21

Odgovor:Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
Eh da drugu vam mogu osobno nabaviti!a za prvu mogu pitati ako ste zainteresirane!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Odgovor:Iscjeljivanje karmičkom dijagnostikom prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 10
P ako nije problem raspitaj se o nabavci i cijeni pa javi
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

cijena je 149,00 kn! moja preporuka je ako vam je puno uzet obje da krenete od prve....evo upravo sam saznala da Tin ima prvu pa javite mi on ce vam poslat s obzirom da ja putujem!on vam posalje sa otkupninom tj placate kad preuzmete i to tih 149 + postarina! Sandra ti znas koliko je postarina ja nemam pojma(nemojte nikom reci da radim u posti:woohoo: )imate i moj mail u profilu pa mi posaljite adrese ili vam ga Sandra proslijedi
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Hvala na brzom odgovoru.Trenutno mi je puno(van plana zbog nekih drugih troškova) ali bi mogla uzeti ili krajem mjeseca ili drugi mjesec.Vjerovatno onda obje( to je 3ookn?! ako sam dobro razumjela).Kad budemo na kavi dam ti adresu i dogovorimo se.
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica