Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Michio Kushi: Knjiga mudrosti
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Michio Kushi: Knjiga mudrosti
Michio Kushi: Knjiga mudrosti prije 2 godina, 10 mjeseci Karma: 25
Nisam mogla odoljeti postavljanju imena autora u naziv teme , tako simpa zvuči Michio Kushi. Probajte izgovoriti na glas .

Uglavnom, to je još jedna knjiga u nizu onih, koje nisam ja našla, već one mene. Bila sam u knjižnici, s tatom i dok je on prelistavao neku knjigu, ja sam se dosađivala. Pogledala sam na jednu udaljenu policu i privukao me mali format knjige. Čim sam je uzela u ruku znala sam da je moram ponijeti doma (srećom sam učlanjena , inače bi to bilo krivično djelo ).

Kad sam je počela čitati, još sam se više oduševila ! Autor na tako jasan, jednostavan i jezgrovit način obrazlaže stanje čovječanstva, uzroke za to i posljedica nastavka tog puta, te izlaže teoriju o tome što i kako činiti da bi se promijenila budućnost Zemlje i ljudi na njoj. Sad sam ja to, naravno, pomalo dosadno i suhoparno sročila, ali definitivno se isplati pročitati knjigu! Ne dajte da vas moja nerječitost zbuni. Uvijek izgubim dar konstruktivnog izražavanja kada se nečim previše oduševim .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica