Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor
Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 10 mjeseci Karma: 0
Slučajno sam naišla na ovu knjigu (kako je to Sandra lijepo rekla - knjiga je našla mene ) i baš me zainteresirala. Autorica knjige je prošla iskustvo bliske smrti i to iskustvo joj je promijenilo život i odvelo ju na put duhovne potrage i izučavanja iscjeliteljskih tradicija mnogih kultura. U knjizi opisuje spiritualne tehnike energetskog čišćenja prostora te Feng Shui primjenu za uravnoteženje energije u domu. Vrlo interesantna i zanimljiva knjiga!
Točkica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 61
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/16
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 10 mjeseci Karma: 25
Zvuči vrlo zanimljivo! Stavit ću je na svoj popis i potražiti u knjižnici.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: -2
Evo bas kao sto si rekla knjiga je nasla mene ja sam odusevljena, inace nisam neka od citanja knjiga od neki dan sam malo krenula u knjiznicu da malo vise saznam o nekim stvarima pogotovo vezano za FS. U ovoj knjizi ima stvarno svega i svacega najvise sto mene zanima a to je o ciscenju prostora, knjiga je predobra preporucam svakomeB) U boti sve ono sto me najvise zanima u jednom:kiss:
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph

Odgovor:Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 10
Pozdrav Mancy, ta mi knjiga zvuči zanimljivo, jesi je posudila u biblioteci ili kupila negdje u Rijeci?
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odgovor:Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: -2
Pozz Piksi:)

Posudila sam je u knjiznici, a vidjela sam da ima i za kupiti preko neta za nekih 130,00 kn, knjiga je predobra mislim cak da je moram imati u kuci a ne samo posuditi:kiss: Jer ima jako puno tehnika koje se primjenjuju vezano i za FS
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph

Odgovor:Denise Linn: DOM - moj posvećeni prostor prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 10
Posudila sam je , na prvi pogled vrlo interesantna mada mi se čini da nema isti način prikaza FS kao i mi...
Thanks Mancy
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica