Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Carmen Harra - Svakodnevna karma
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Carmen Harra - Svakodnevna karma
Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 4

Knjigom Svakodnevna karma autorica vas potiče da krenete na put iscjeljenja i prosvjetljenja - te da započnete živjeti svojim životom. Njezina duhovna biografija (započinje iskustvom nadomak smrti koje je doživjela kao djevojčica), istinite priče njezinih klijenata i predviđanja budućih događaja nadahnut će vas da se i sami počnete duhovno razvijati. Djelotvorne, posebno osmišljene meditacije, molitve i vizualizacije pomoći će vam razriješiti osobne probleme i osloboditi se duboko ukorijenjenih autodestruktivnih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Moja preporuka je da pročitate ovu knjigu. Možete je skinuti ovdje:

uploaded.to/file/leh6eg
supernova (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 49
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 25
Zvuči vrlo zanimljivo, Supernova! Skinula sam je i prva mi je na popisu kada završim sa Samoiscjeljivanjem karmičkom dijagnostikom, koju trenutno čitam.

Jesi li čitala Marjana Ogorevca (autor samoiscjeljivanja)? Priznajem da su mu naslovi knjiga na prvi pogled malo obeshrabrujući. Do sada sam naišla tek na jednu osobu koja je pokazala zanimanje, no nije se još okušala u čitanju. No knjige su mu doista zakon!
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Posljednja izmena: 13.09.09 19:03 od Sandra.

Odgovor:Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 0
Čim sam jučer pročitala Supernovinu preporuku za knjigu Svakodnevna karma odmah sam danas odjurila u knjižnicu i posudila knjigu - jedva čekam malo slobodnog vremena da ju počnem čitati ! Obećajem da ću posuditi i knjigu Marijana Ogorevca kad ju Sandra tako toplo preporučuje (iako se moram složiti da naslov zvuči kao nešto iz nuklearne fizike )!
Točkica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 61
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/16

Odgovor:Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 4
Sandra napisao:
Zvuči vrlo zanimljivo, Supernova! Skinula sam je i prva mi je na popisu kada završim sa Samoiscjeljivanjem karmičkom dijagnostikom, koju trenutno čitam.

Jesi li čitala Marjana Ogorevca (autor samoiscjeljivanja)? Priznajem da su mu naslovi knjiga na prvi pogled malo obeshrabrujući. Do sada sam naišla tek na jednu osobu koja je pokazala zanimanje, no nije se još okušala u čitanju. No knjige su mu doista zakon!

Nisam čitala ništa od pomenutog autora jer nisam imala prilike, a inače kupim kao usisivač sve što nadjem vezano za karmu i prošle živote...No, potrudit ću se
da pronadjem nešto od njega...

@Točkice, u našim bibliotekama u Sarajevu čini mi se da nema literature ovakvog žanra. Ova knjiga od Karmen Harra je svjetski bestseler i kod nas košta 43 KM (oko 23€), tako da je bolje ako je nadješ u knjižnici na posudbu. Vidim da se mogu iznajmiti i neke knjige o feng-shuiju što je kod nas misaona imenica.
supernova (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 49
graphgraph
Posljednja izmena: 14.09.09 22:43 od supernova.

Odgovor:Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 0
NEVJEROVATNO !!! Sinoć kad sam napisala posljednju poruku na naš forum (a odnosila se na knjigu Marjana Ogorevca), ugasila računalo i upalila TV - na programu je bila emisija Na rubu znanosti i gost u emisiji: MARJAN OGOREVC!!! Dakle, emisija je bila sjajna, bilo je priloga drugih gostiju o Marjanu i njegovoj metodi (odnosno, izvorno o metodi Rusa Lazareva - Dijagnostika karme) i totalno me zainteresiralo! Krećem u knjižnice u potragu za knjigama Marjana Ogorevca !
Točkica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 61
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/16

Odgovor:Carmen Harra - Svakodnevna karma prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 25
Prema osobnom iskustvu, nije lako naći njegove knjige. Stoga sretno s potragom. A možda Szbukvic može pomoći, kada opet bude s nama na forumu.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica