|
tlocrt tajana1 prije 2 godina, 5 mjeseci
|
|
Evo slike Priložena datoteka: Ime datoteke: tlocrt.zipVeličina datoteke: 28546
|
|
tajana
(Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 13
|
|
|
|
|
Odgovor:tlocrt tajana1 prije 2 godina, 5 mjeseci
|
|
|
Tajana napisala:
Evo, ovo je tlocrt mog stana. Molila bih tko god može pomoći što se tiče akvarija, koji je na desnoj strani stana! Što bi bilo pametno napraviti?
Isto tako ako postoji neki veći problem u stanu, da mi pojasnite, budući da sam tek u početku svladavanja feng shui-a.
Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala na slici! Može li mi tko malo analizirati tlocrt?
ne znam što bih trebala sa akvarijem, budući da je u nepovoljnom položaju?
Zgrada je sagrađena 1972. a uselili smo 2008. godine.
Naši kua brojevi su 3 i 4.
Molim za pomoć 
|
|
tajana
(Korisnik)
Fresh Boarder
|
|
Posljednja izmena: 16.12.09 20:23 od tajana.
|
|
|
|
|
|
Sorry tajana, malo je potrajalo da odgovorim.
Akvarij premjesti u radnu sobu, njezin sjeverni dio i gledaj da nije iza leđa kada se sjedi.
Prema kua brojevima, ulaz vam odgovara, isto kao i položaj kreveta, sjedeće garniture i radnog stola.
Jedino što bi se moglo malo popraviti je položaj za stolom u radnoj sobi. Mada je pravac dobar nije baš sjajno nemati zaleđe kada se sjedi i radi, pa bi se možda stol mogao postaviti tako da i dalje gleda u povoljnom pravcu, a ipak ima čvrst zid iza leđa. Imaš za to nekoliko mogućnosti, bilo na ovom zidu gdje je sad ili na onom na zapadu/sjeverozapadu, pri čemu bi gledao na jugoistok.
Kakav ti je raspored boja u stanu? Ima li kakve veze s lo shu-om?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala!
Što se tiče boja, ovako: dnevna-boja ciklame
kuhinja i hodnik -limeta zelena
soba -blijedo roza
radna soba - žuta
kupaona - bijeli i smeđi tonovi.
Imam još jedno pitanje; Da li gledam magični kvadrant godine kada smo uselili ili kada je sagrađena zgrada. Uselili smo 2.2.2008., pa me zanima raspored brojeva te godine, te na šta bi trebalo najviše obratiti pozornost.
|
|
tajana
(Korisnik)
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako sam dobro shvatila radi se o I samo ne znam tocan stupanj.
Probajmo ovako:
U vasem slucaju ja bih gledala datum kada ste se uselili jer ste vjerojatno preuredjivali i sami po sebi unjeli novu, svjezu energiju. Ako ste unjeli samo svoje stvari bez nekog posebnog preuredjenja ona treba svakako gledati prema gradnji zgrade. Ja sam vam ovo pisala prema periodu 8 znaci kada ste uselili, ali ako hocete mozemo pogledati i prema gradnji koji pripada periodu 6.
Ako ulaz obuhvaca 67,5 do 82,5 stupnjeva pripada prvom I sektoru tada imas odlicnu duplu osmicu 868 sto je izuzetno povoljno. SI 423 i JI 977 ti donose probleme sto se odnosa tice.
S je povoljan 641, ali ne stavljaj vodu nego pojacaj metal za karijeru i odnose. Cuvaj se SZ 295 pogotovo kad stignu godisnje ili mjesecne #2 i #5. Obavezani metalni zvoncici.
Ako ulaz obuhvaca 82,5 do 112,5 tada pripada I 2 i 3 sektoru tada ulaz I 364 donos probleme, a Z 818 je povoljan pa mozes postaviti simbol planine ili vodu.
Za period 6 I1 je 146, JI 955, J 419, JZ 237, Z 682, SZ 773, S 328, SI 591. I2/3 je 642, JI 753, J 318, JZ 531, Z 186, SZ 975, S 429, SI 297.
Probaj se naci negdje u ovome jer opet naglasavam za LZ su bitni stupnjevi ne samo pripadajuci sektor ulaznih vrata.
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti puno Dakiva, na savjetima. Pokušat ću izmjeriti kompasom, malo preciznije, pa ćemo vidjeti.
Preuredili smo cijeli stan, pa ću gledati period 8, kao što si mi i savjetovala. 
Da li mi netko može pomoći sa lo shu magičnim kvadrantom za period osmice. Zanima me položaj brojeva, te nepovoljne lokacije.
|
|
tajana
(Korisnik)
Fresh Boarder
|
|
Posljednja izmena: 24.12.09 22:14 od tajana.
|
|
|