Dragi moji
U prilogu je moj stan koji se nalazi u potkrovlju kuce. Boravim tu u glavnom kad trebam spavati,kad mi dolaze gosti ili kad trebam mir za sebe. Prakticni nacrtala sam sve stvari koje se tu nalaze, jer je isti renoviran prije godinu dana. Nedavno je donesesena odluka da se moj ugovor okonca i time sam od 01.02. bez posla. Na prozoru dnevne sobe drzala sam dvije krasule. Jednu je pocela napadati neka bijela posast i otpalo joj je vecina lisca. Jucer sam tu iznijela ispred vrata stana jer mozda joj je vruce, drugu sam stavila odmah lijevo u ulazu u dnevnu sobu jer navodno ne vole previse toplote - ispod prozora je radijator.
Na poslu nikako nisam mogla dobiti bolji ugovor zbog nekih cudnih svadja i preklapanja medju pretpostavljenim, a pocetkom decembra je donesena odluka da ja i kolega gubimo posao kao rezultat restruktuiranja (mislim da smo samo kolateralna steta). Da je promijenjen, vjerovatno za koji dan ne bih bila bez posla vec dio tima. Jednostavno se nesto tu zagavilo.
Krevet u spavacoj sobi sam okrenula juce, pokusavajuci razumjeti feng shui jer sam KUA east 9 i odgovara mi istocna strana. Ne znam, mozda sam totalno pogrijesila.
Sjever je negdje sredinom zida dnevne sobe.
MOLIM VAS POMOZITE da barem malo uvedem reda!!!!