Evo Boka, ovo je stvarno potrajalo

.
Ovaj raspored u sobi starijeg sina je puno bolji od prethodnog, pitanje je samo dali mu taj pravac odgovara prema kua broju. Za sobu bih preporučila zelenu boju i drveni namještaj.
Što se spavaće sobe tiče, opet ne znam kua brojeve, ali čini mi se da jug nije najsretnije mjesto za bolesnu osobu, uz to ogledala na jugu također nikako nisu dobra, jer su u konfliktu s elementom juga, vatrom i unose tako konfliktnu energiju u spavaću sobu. No možda kua broj daje bolji uvid u povoljnost ili nepovoljnost lokacije spavaće sobe. Ovdje bi blijedo roza ili blijedo narančasta kao boja zidova bila povoljna, obzirom na sektor.
I soba broj 1 bi trebala biti u zelenim tonovima i s namještajem od drveta. Kreveti na kat, iako štede prostor nisu nužno najsretniji odabir, mada sam i sama odrasla spavajući na njima

. Navodno, dijete koje spava gore može biti preveliki sanjar i imati premalo samopouzdanja, dok dijete koje spava dolje može postati pesimist i biti niskog rasta, no ne mogu to u potpunosti potvrditi iz iskustva, jer mi se ne čini da je na nas tako djelovalo, mada je moja seka, koja je spavala dolje niža rastom.
Možda bi mogla izračunati kua brojeve na našem kalkulatoru, u meniju lijevo, pa da vidimo spavate li svi u svojim povoljnim pravcima.
Inače, na ovoj obradi tvojih tlocrta prema ucrtanom lo shu kvadratu vidiš koja boja odgovara kojem dijelu kuće.