Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Boka tlocrt
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Boka tlocrt
Boka tlocrt prije 2 godina Karma: 25
Boka napisala:
Sandra,poslala sam na mail skice .Strane svijeta sam odredila uz pomoc satelitskog snimka kuce.Moj stariji sin u posljednje dvije -tri godine je imao mnogo problema.Trenutno je situacija bolja ali me strah da se ne vrati na staro.Sadasnji raspored u sobi je kao na skici.Ranije mu je krevet bio uz zid iza kojeg je toalet i noge su mu bile u direktnom pravcu sa vratima sobe.To sam uspjela promjenit ali me interesuje da li treba jos neka promjena.Njegova soba je na prizemlju oznacena slovom A.Na spratu ,soba br.3je soba mog muza i mene(on spava pri prozoru).On ima dijagnosticiranu cirozu jetre,proslo leto mu se stanje bilo pogorsalo i mada je sada puno bolje pokusavam i sa feng shuiem da pomognem sto se da pomoci .Izbacila sam sve sto je bilo ispod kreveta,dio ormara sa ogledalom sam premjestila u cosak sobe da se sto manje ogledamo u njemu,pokrila ogledalo na komodi,iznad njegovog uzglavlja postavila figuru konja...Sto jos?Kako da ofarbam spavace sobe.u kojoj boji?Napominjem da smo prosle jeseni poslije dugogodisnje vladavine bijele boje ofarbali dnevnu sobu u zuto.Je li to u redu?Na kraju:spavaca soba moje kcerke i mladjeg sina je na spretu br.1.Oni koriste krevete na spratu-ona spava gore a on ispod.Treba li kod njih mijenjat raspored?Ne znam koliko je bitno da napomenem da su nam u najblizem susjedstvu dvije kuce -desno:jedna zapoceta i godinama ceka da se dovrsi ;i lijevo: druga nenaseljena ako ne racunamo povremene turiste.Pozdrav !
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Posljednja izmena: 28.04.10 23:25 od Sandra.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Boka tlocrt prije 2 godina Karma: 25
Sandra (Administrator)
Administrator
graph
Posljednja izmena: 28.04.10 23:26 od Sandra.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Evo Boka, ovo je stvarno potrajalo .

Ovaj raspored u sobi starijeg sina je puno bolji od prethodnog, pitanje je samo dali mu taj pravac odgovara prema kua broju. Za sobu bih preporučila zelenu boju i drveni namještaj.

Što se spavaće sobe tiče, opet ne znam kua brojeve, ali čini mi se da jug nije najsretnije mjesto za bolesnu osobu, uz to ogledala na jugu također nikako nisu dobra, jer su u konfliktu s elementom juga, vatrom i unose tako konfliktnu energiju u spavaću sobu. No možda kua broj daje bolji uvid u povoljnost ili nepovoljnost lokacije spavaće sobe. Ovdje bi blijedo roza ili blijedo narančasta kao boja zidova bila povoljna, obzirom na sektor.

I soba broj 1 bi trebala biti u zelenim tonovima i s namještajem od drveta. Kreveti na kat, iako štede prostor nisu nužno najsretniji odabir, mada sam i sama odrasla spavajući na njima . Navodno, dijete koje spava gore može biti preveliki sanjar i imati premalo samopouzdanja, dok dijete koje spava dolje može postati pesimist i biti niskog rasta, no ne mogu to u potpunosti potvrditi iz iskustva, jer mi se ne čini da je na nas tako djelovalo, mada je moja seka, koja je spavala dolje niža rastom.

Možda bi mogla izračunati kua brojeve na našem kalkulatoru, u meniju lijevo, pa da vidimo spavate li svi u svojim povoljnim pravcima.

Inače, na ovoj obradi tvojih tlocrta prema ucrtanom lo shu kvadratu vidiš koja boja odgovara kojem dijelu kuće.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica