Pozdrav svima na forumu i veliki pozdrav Sandri!
Ja sam nova u svemu ovome i svaki vaš savjet bi mi dobro došao. Čitam ovu stranicu već nekoliko dana i pratim forum. Pošto se nisam u početku snašla pisala sam Sandri na e-mail i ona me uputila da otvorim temu i evo me....
Moj kua broj je 8 (zapadna grupa). Htjela bih renovirati poslovni prostor,(knjigovodstveni servis) jer očigledno sam napravila neke pogreške u pokušajima da napravim prostor prema feng shui pravilima,s obzirom da mi zadnje dvije godine sve ide niz brdo, a imala sam i većih zdravstvenih problema. Ovdje sam pročitala da kombinacija žute i bijele mogu izazvati zdravstvene probleme i da nisu za svakoga, a upravo takva kombinacija je u mom uredu. (plus još crveni detalji)
Ne želim da pretjerujem za prvi put i da vam oduzimam puno vremena, ali imam hrpu pitanja i nadam se da ću skužiti suštinu FS.
Molim vas za prijedloge što se tiče boja u prostoriji i rasporeda. Mislim da sam negdje pročitala da stol mora biti nasuprot vrata i da moramo biti okrenuti leđima prema zidu. Jako bih željela ogledala jer ona "dižu" cijeli prostor. Imam i sad ogledala ali mislim da mi nisu na dobrom mjestu. Ovdje sam pročitala nešto što me šokiralo vezano za kaktuse jer ja u uredu imam ogromnu sliku kaktusa sa još većim bodljama (dimenzija 0,80x0,60), koju sam naravno odmah sklonila iz ureda.
Izgleda da sam u mojoj pretjeranoj želji da to bude sve prema FS radila samo pogreške.
Radi lakšeg snalaženja saljem vam moj tlocrt.
S obzirom da nemam kompas ja sam odredila na osnovu sunca da je zapadna strana ispred glavnih ulaznih vrata a istočna strana je kod sporednog ulaza, ne znam da li to tako može?!