Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 28 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

nnenna tlocrt
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: nnenna tlocrt
nnenna tlocrt prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Posljednja izmena: 16.11.10 08:37 od Sandra.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: nnenna tlocrt prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Ako sam ispravno shvatila, ovako stoje sektori. Ispravi me ako griješim. Ali upisani stupanj odnosi se na ucrtani pravac, je li tako?
Sandra (Administrator)
Administrator
graph
Posljednja izmena: 16.11.10 08:43 od Sandra.

Jel ovako?
Sandra (Administrator)
Administrator
graph
Posljednja izmena: 20.11.10 18:59 od Sandra.

Odg: nnenna tlocrt prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 0
da, tako
nnenna (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 5
graphgraph

Ovako na prvi pogled, bračni krevet dobro stoji, kćerin ne. Može li se njezin krevet okrenuti za 180 stupnjeva suprotno od smjera kazaljke na satu, tako da uzglavlje bude na onom zidu gdje je pianino? To bi za nju bilo puno bolje.

Štednjak na sjeveru vjerojatno nepovoljno utiče na krijeru i koči je, ali to ne bi trebalo predstavljati veći problem. Isto tako kupaonica na jugozapadu može stvarati poteškoće u vezama i komunikaciji, no i to ovisi o nekim faktorima. Vjerojatno to više utiče na žene u kući.

No, pitaj što te konkretno zanima, pa da vidimo.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Najvise me zanima kcerkin uspeh u zanimanju koje je odabrala,tj. da polozi prijemni na akademiji i da joj se zelje ostvare.
Videcu sta mogu da uradim da joj pomerim krevet, jer u tom uglu joj se nalazi radni sto sa policama koji je fiksiran na zid.
Soba joj je zelene boje i ne znam kojom bojom da je upotpunim (zavese, prekrivaci, jastuci).
Takodje, imam problem sa hronicnim nedostatkom novca
Znaci, sporet bih tebala da prebacim u juzni deo kuhinje?
Koje boje bi bile povoljne u hodniku za tepih, imajuci u vidu da je bez dnevnog svetla.

Puno sam citala o nepovoljnosti koja prouzrokuju troja vrata koja su jedna naspram drugih.

Kako da ublažim nepovoljnosti stubova u coskovima soba
Kao sto vidite imam milion pitanja..

A da, stvarno od kada smo u tom stanu, a to je 13 godina, broj prijatelja se smanjio, redje se druzimo,a najveci problem ima moj muz, jer ja se jos i vidjam sa prijateljima, a on se potpuno osamio. Ima li tu pomoci?
nnenna (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Posljednja izmena: 23.11.10 11:48 od nnenna.

Kad uzmemo u obzir leteće zvijezde od ove godine i nagodinu, radije nemoj dirati kćerin krevet, da ne bude više štete nego koristi. Radije neka bude okrenuta licem prema svom najboljem pravcu ili pravcu osobnog napretka kada uči. Soba joj je kažeš zelene boje, što je zapravo najbolja opcija obzirom na lokaciju. Možeš je upotpuniti ili nekim drugim nijansama zelene ili plavom bojom. Eventualno crnom, ali baš i nisam za to u malim prostorima i spavaćim sobama. Osim možda u stvarno malim detaljima.

Štednjak bi svakako trebao ići dolje prema jugu, ako je moguće, mada ni to nije super rješenje, ali je vjerujem bolje nego ovako.

Koliko vidim nemaš ti troja vrata jedna naspram drugih. To se misli na vrata koja se otvaraju jedna prema drugima, a kod tebe to nije slučaj. Ako misliš da je raspored vrata u predsoblju problem, možeš za svaki slučaj okačiti vjetreno zvono u centar, ali mislim da za to nema potrebe. Svakako drži vrata kuhinje zatvorenima, da ti sva energija koja uđe u stan ne završi direktno u kuhinji umjesto da se rasporedi po ostatku stana.

Što se prijatelja tiče, sektor odnosa je jugozapad, dakle kupaonica , onda imamo odnos s obitelji na istoku i utjecajne prijatelje i mentore na sjeverozapadu, to bi bio onaj plakar i dimnjak što li u spavaćoj sobi.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Puno ti hvala na pomoci. Znaci da sam ipak nesto ukapirala dok sam citala.
Sto se tice troja vrta, mislim na ona od kupatila, od dnevne sobe i kcerkine sobe, koja kad se otvore, sva se vide u nizu.

Da plakar je stavljen jer je tu bila rupa zbog stubova koji su u coskovima, a na kojima je zgrada izgradjena,a grede idu preko spoljnog zida duzinom stana.

Da li bi ljubicasta ili siva bile moguce kao blaze varijanta plave i crne u kcerkinoj sobi?

Kuhinjska vrata sam zatvorila i cak mislim da tu stavim knauf zid ili neko peskirano staklo, ne znam sta bi bilo bolje.
nnenna (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Posljednja izmena: 24.11.10 08:49 od nnenna.

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica