|
JS - tlocrt prije 1 godinu, 2 mjeseci
|
|
Evo napokon i moj tlocrt (tlocrti), nagovorila me annja, hvala ti annja, eto nije bilo teško i bilo je zabavno crtati i osjeveriti
|
|
|
|
|
|
|
Odg: JS - tlocrt prije 1 godinu, 2 mjeseci
|
|
|
Manju i veću kuću tretiram kao odvojene cjeline dok ih ne spojim vratima ili napravim neku drugu rošadu pa manju pretvorim u urede, ne znam još što s time pa je za sada tako...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuća je građena 73.
Moji podaci: znak: svinja, element: metal, svojstvo: yin, kua: 2, grupa: zapadna
Žena: znak: tigar, element: drvo, svojstvo: yang, kua: 7, grupa: zapadna
Kćer: znak: svinja, element: drvo, svojstvo: yin, kua: 1, grupa: istočna
Na onom kritičnom mjestu gdje su ulazna vrata nasuprot kupatila i dugačak hodnik stavio sam metalno vjetreno zvono (5 cjevčica) u mjestu ispred vrata kupatila i dnevnog, tamo gdje se prelama hodnik, a duž hodnika od ulaznih vrata stavio sam tri umjetničke slike (prave) u cik cak pozicijama i to mi se učinilo super. U istočnom sektoru je cvijeće, vani ispred ulaza na istočnoj strani također cvijeće, a i vrt počinje u blizini pa ima dosta elemenata drva. U dnevnoj sam pisaći stol okrenuo u svom povoljnom pravcu, bar približno. To je za sada, otprilike sve što sam radio.
|
|
|
|
Posljednja izmena: 13.03.11 21:09 od JS.
|
|
|
|
|
|
-Stepen ulaznih vrata meren kompasom
-datumi rodjenja ili ti mesec ako ne onda na pp zbog izracunavanja srecnih zvezda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslano na privatni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedna ispravka, ovako kod mene izgleda smjer vrata gledano od unutra prema van, pokazuje ga crvena crta na slici, znači 152 stepena, krivo sam ti ono poslao (nisam baš vješt sa kompasom), a jel ti stiglo ono na mail?
|
|
|
|
Posljednja izmena: 14.03.11 20:52 od JS.
|
|
|
|
|
Ajd' da i ja nešto radim  .
Ovako bi to izgledalo.
Ucrtala sam dijagonale da pronađemo točno središte, pa sam onda "premjestila pravac sjever-jug (plava linija) i na koncu ucrtala okomicu na fasadu (zelena linija sa strjelicom).
Mjereći stupanj od pravca sjever-jug do okomice na fasadu, dobila sam rezultat 156 stupnjeva, što je tu negdje ok obzirom na tvoje očitanje od 152, koje je vjerodostojnije od mog računanja i crtanja  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I na osnovu prethodnog postavila Luo Shu.
|
|
|
|
|
|
|