Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 44 i Članova: 1 
  • pjesmica

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 12345678...10
TEMA: Slon
*
Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 10
Imam jednog slona drvenog( muž ga donio iz Indije) kao suvenir,visok četrdesetak centimetara.Uglavnom sma ga držala na istoku na polici i gledao je na ulazna vrata, neki dan sam radila generalku i premjestila sam ga na SZ, ublizini vrata dnevnog boravka, a sada čitam da je Sandra napisla Istini da slon ove godine ide na istok, da ga vratim ili što? Nekako u zadnje vrijeme imam potrebu za većom zaštitom i mirom među nama u familiji (prije sam uživala u šušuru).Pa sam čak i kupila prije tri dana crnu kornjaču sa zmajevom glavom i malom kornjačicom na leđima(stavila sam je na S na stolić u dnevni, i tronogu žabu isto crnu pa sam je stavila na Ji na najdonju policu na podu skrivena sa jednom drvenom kutijicom i ukrasnom keramičkom kriglom piva.Svi smo vrlo vrijedni i radišni a prihodi tako teško ostaju u kući.Stalno nam se događaju neke štete ili na autuili nešto drugo se pokvari...I stalno smo na cesti, mislim u autu.
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Da to nije ona pipa ispred ulaznih vrata koja "odnosi" novac? A sto se tice slona mislim da je Sandra rekla Istini da je bolje da ga stavi na I jer je njena namjera bila SI koji je ove godine nepovoljan.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 10
a znaš Dakiva da je moguće da ta pipa nama odnosi novac ajme ako je, moram reći mužu da mora rušiti čovječe neznam šta će biti gore od tog dvoje , prije dvije god ju je još uljepšao..mislim da će poluditi a ja bi htjela mirniji odnos Vau
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

Odgovor:Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Ne moras mi nista pricati znam kako je; tako ti je moj dragi u pocetku, a zasto ovo mora biti tu, a sta mi taj cvijet radi pod nogama i da ne nabrajam dalje , ali malo po malo je omekanio, obrlatila sam ga i sad slusa i nista vise ne pita.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

pametan čovjek ..a moj ajoj ako to bude problem onda ja stvarno imam problem, morati ću to nekako , neznam kako...jer završio je onaj svoj "kameni kutak" da sad ništa puno više ne mora raditi, ono kao samo sitnice...curke morati ćete mi držati palce za sreću
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

zaboravih, baš si me nasmijala u ovo doba svojim odgovorom,
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

Odgovor:Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 0
Citam na portalu o slonu: sa spustenim surlama bi trebali biti blizu vrata spavace sobe (za one koji zele povecati plodnost ), sa uzdignutom surlom blizu ulaznih vratiju.
Imam jednog slonica uzdignute surle, drvenog i obojanog kao sto se ukrasavaju slonovi u Indiji i stavila sam ga na nocni ormaric u spavacoj sobi, ocito posve krivo?

Medjutim, zbunjuje me preporuka da se ne stavljaju u spavacu sobu jer kinezima to predstavlja svetogrdje... mislim, vodjenje ljubavi je samo jedan aspekt iskazivanja ljubavi prema voljenoj osobi, pa kako je to svetogrdje? Sad sam malo zabrijala, mozda, ali ne mogu ne razmisljati o tome...
Shanti (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 76
graphgraph
Pol: Žensko Maybe Baby
Posljednja izmena: 19.04.09 12:14 od Shanti.

Odgovor:Slon prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Slonovi su vrlo pozitivan simbol.

U biti, pošto su vrlo blagi, nema problema s njima, u kojem god sektoru bili.

Da ti vrata gledaju na I bilo bi nezaobilazno postaviti slona na I, ovako nije nužno.

Shanti napisala:
Medjutim, zbunjuje me preporuka da se ne stavljaju u spavacu sobu jer kinezima to predstavlja svetogrdje... mislim, vodjenje ljubavi je samo jedan aspekt iskazivanja ljubavi prema voljenoj osobi, pa kako je to svetogrdje? Sad sam malo zabrijala, mozda, ali ne mogu ne razmisljati o tome...
Slažem se s tobom. Ali eto to je valjda kao da, kod nas, držiš svetu sliku u spavaćoj sobi. U biti oni štuju slona kao neku vrstu boga, zato to smatraju svetogrđem.

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 12345678...10
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica