Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 39 i Članova: 1 
  • pjesmica

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Kupnja Feng Shui figurica preko interneta
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Kupnja Feng Shui figurica preko interneta
*
Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: -2
Pozz svima:cheer:

Zanimalo bi me da li je neka od Vas ikada kupovala Feng Shui figurice preko interneta?? Naime nasla sam jednu super stranicu evo mozete je i vi pogledati www.fengshuibestbuy.com/newrelease2.html gdje ima super figurica za FS, ja bih htjela kupiti dosta toga samo ne znam kako ide to slanje i placanje i ta postarina,pa molim za informaiju o procedurama ako je neka od Vas imala iskustva sa takvim oblicima kupnje .

Tnx svima unaprijed:woohoo:
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 25
Osobno se nisam iskušala u online kupnji, no koliko čujem većinom ljudi imaju pozitivna iskustva. Ipak nemoj me držati za riječ, jer nisam sigurna u vjerodostojnost izvora.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: -2
Ja isto nisam nikad jos kupovala preko interneta pa bi me bas zanimalo kad bi i nesto kupila tko zna koliko bi me izasla ta postarina i da li mi se to uopce isplati a na ovoj stranici sto sam je postavila ima jako super figurica i pomagala za FS barem se meni svidja:cheer:
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 25
I meni, ali se ne usudim eksperimentirati.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 8
Ja isto se ne usudim, ali mozda je netko probao pa ce vec sve objasniti.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 0
možda ću ja probati ako ne uspijem nabaviti neke stvari iz Srbije, Bosne ili Slovenije. Kod nas se tu i tamo naleti na neki predmet. Našao sam neke full jeftine američke stranice ali poštarina je 25,5 $.I to za brzu internacionalnu isporuku. U narudžbi se ne može staviti standardna isporuka (koja je na amazonu oko 5 $)Sad me samo zanima, imajući iskustva s Amazonom, da li ako naručim 5 predmeta male težine, da li će mi ih pakirati u jedan paket ili u više njih.Za više njih bi se još i isplatilo. Nekad sam morao doplatiti carinu ako je težina premašivala standarde, a ako će ih pakirati u pojedinačne pošiljke, vjerojatno će mi lupiti 25,5$ na svaki komad pošto nemaju opciju standardne internacionalne isporuke. Na nekim stranicama na istoku, našao sam cijenu poštarine 19,80 $.To je puno ako se uzme predmet za 5,6 dolara...
jerkoa (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 58
graphgraph
Pol: Muško Mjesto: Zagreb Birthday: 01/17

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 8
Mislim da je upravo u tome i problem kada postarine premasuju vrijednost samog predmeta, a sto se tice pojedinacnog ili grupnog pakiranja mislim da se moze svasta ocekivati.
Ja sam sam svoj majstor.
Pokusaj pa nam javi.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Kupnja Feng Shui figurica preko interneta prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 25
Nedavno sam bila u Madžarskoj i sasvim slučajno naletjela na mali štand s feng shui simbolima. Cijena privjeska s novčićima i mističnim čvorom, +/- 10 cm duljine, od metala i konca, nekih 10 kn. Figura zmaja, +/- 5x7x15 cm nekih 50 kn. No nisu imali neki veliki izbor.

Jerkoa ako možeš sam otići do neke od susjednih država ili ako imaš nekoga tko ti može kupiti i donijeti, onda se isplati kupovati u inozemstvu. Slanje poštom, kako sam prošle godine naučila na svojoj koži, poprilično je komplicirano i skupo.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica