Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 i Članova: 1 
  • pjesmica

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

zmaj-tatoo
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: zmaj-tatoo
zmaj-tatoo prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Pozz svima!!!
Zelim samo da ispricam svoje iskustvo! Do pre 5-6 godina zivot mi je bio potpuno haotican, da bi u jednom periodu dotakla samo dno-tako mi se bar cinilo! Posebno mislim na ljubavni zivot, ali i ostale sfere mog zivota nisu bile bas bajne. Sa izuzetkom pravog prijateljstva-to sam uvek imala.
Nikad nisam imala zelju da se tetoviram, to mi je bilo suludo! Lepo na drugima, ali da zamislim na sebi-nikada. Medjutim, u periodu kad sam isplovljavala sa dna, kad sam skupila snagu i krenula da se odlepljujem od dna i da menjam sopstvenu svest o raznim stvarima, samo mi je sinulo da ta promena mora da se ovekoveci i to upravo tetovazom! Samo crtez zmaja je dolazio u obzir. Bukvalno u roku od nedelju dana- tatoo je bio na mojoj kozi! To se desilo gotovo instiktivno! Odluka o tetoviranju, izbor simbola i sama realizacija! Nikad se nisam pokajala, mada sam se iskreno bojala toga :-/ Medjutim zmaj stoji tu i podseca na moju pobedu, daje mi snage za nove pobede...
Sada sam udata, srecno; profesionalno sam zadovoljna-radim ono sto volim; putujem cesto... Ne plasim se da stvari nazovem pravim imenom, i da se nosim sa njima! Smem da se zakunem da MOJ Zmaj ima veze sa tim. Imam posebnu povezanost sa njim! Osecam ga stalno, podseca me koliko sam jaka.
Ja sam konj u horoskopu, ali zmaj me ne ugrozava. Citala sam na vasim stranama da ne mogu svi da izdrze silinu energije Zmaja, ali, eto, mi smo se prepoznali!

Hvala na paznji!
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: zmaj-tatoo prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Lijepa priča Slonce , hvala ti što si je podijelila s nama , takve povratne informacije iskustava iz prakse puno znače.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: zmaj-tatoo prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 10
Vrlo lijepa životna priča Slonce Još jednom se potvrđuje da je najbitniji taj naš iskonski instinkt koji svi nosimo u sebi....
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica