Pozz svima!!!
Zelim samo da ispricam svoje iskustvo! Do pre 5-6 godina zivot mi je bio potpuno haotican, da bi u jednom periodu dotakla samo dno-tako mi se bar cinilo!

Posebno mislim na ljubavni zivot, ali i ostale sfere mog zivota nisu bile bas bajne. Sa izuzetkom pravog prijateljstva-to sam uvek imala.
Nikad nisam imala zelju da se tetoviram, to mi je bilo suludo! Lepo na drugima, ali da zamislim na sebi-nikada. Medjutim, u periodu kad sam isplovljavala sa dna, kad sam skupila snagu i krenula da se odlepljujem od dna i da menjam sopstvenu svest o raznim stvarima, samo mi je sinulo da ta promena mora da se ovekoveci i to upravo tetovazom! Samo crtez zmaja je dolazio u obzir. Bukvalno u roku od nedelju dana- tatoo je bio na mojoj kozi! To se desilo gotovo instiktivno! Odluka o tetoviranju, izbor simbola i sama realizacija! Nikad se nisam pokajala, mada sam se iskreno bojala toga :-/ Medjutim zmaj stoji tu i podseca na moju pobedu, daje mi snage za nove pobede...
Sada sam udata, srecno; profesionalno sam zadovoljna-radim ono sto volim; putujem cesto... Ne plasim se da stvari nazovem pravim imenom, i da se nosim sa njima! Smem da se zakunem da MOJ Zmaj ima veze sa tim. Imam posebnu povezanost sa njim! Osecam ga stalno, podseca me koliko sam jaka.
Ja sam konj u horoskopu, ali zmaj me ne ugrozava. Citala sam na vasim stranama da ne mogu svi da izdrze silinu energije Zmaja, ali, eto, mi smo se prepoznali!
Hvala na paznji!