Pozz Caka
Ja se takodjer ne mogu sjetiti gdje sam bila procitala o kineskim novcicima, znam da imaju yin i yang stranu i da jedna strana od te dvije, mislim da yang mora biti okrenuta prema gore u novcaniku, uglavnom posto ja nikako nisam sigurna u ovo sto govorim najbolje da malo progooglas, jer negdje pise sigurno

)
P.S. Evo tu sam nesto iskopala preuzeto sa str.
pravdaskop.ru/fengshui/croatian/Osnovy_fjen_shuj/Bogatstvo.html Sandra nadam se da smijem ovako nesto staviti, ako ne smijem slobodno neka se makne
Drugi način povećanja novčane uspjeh je korištenje kineskih novčića (kovanice krug sa rupom u trg centru treba imati Yin-a i Jánské strani - na strani Jansky prikazana četiri znaka, a Yina su samo dva). Tri takve kovanice treba vezati crvenu vrpcu tako da se stavi Jansky okrenutom prema gore - tako da aktivira njihov potencijal. Na vrhu moraju biti 4 znaka, a na dnu godinu. Ako je godine 1403-1425, to je vrlo loš novac, jer oni pripadaju nesretno vrijeme.
Svi ostali periodi su prihvatljivi. Najbolji period je 1736-1795. Godine označava uobičajeni brojeve, a ne znakove. Postoje kovanice koje ne ukazuju na godinu. Oni su također prikladni, ali raditi nešto slabiji, jer brojke nisu povezani s pritoka vrijeme. Tri novčića želite povezati s likovima do crvene vrpce, kao što je prikazano na slici ispod. Stavite ove novčiće u svoje povoljne sektoru i oni će vas privući da novac. Samo mjesto je potrebno znakova gore. To je vrlo važno. Također, možete ih staviti u svoju kesu, onda će uvijek biti ispunjen s novcem.
Također, ove kovanice, možete staviti bilo gdje: držati mape sa važne dokumente, ugovore, sporazume, stick to sigurno ili blagajni, staviti na stol, računovođa i distribuciju svih financijskih članovima vašeg poslovanja i mogu se staviti pod otirač unutar trgovina, itd. itd. U Kini, te kovanice lijevo na dnu svojih riže za otpatke i zamijeniti ih uoči svake lunarne nove godine - to običaj simbolizira da je obitelj uvijek će imati novca da kupimo hrane, čak i napraviti obiteljski običaj jamče dobru sreću.