Totalna sam pocetnica i tek pokusavam povezati ono sto od jucer citam... a tekstovi su izvrsni i poucni, i puno hvala na ovom lijepom portalu.
U nasem stanu su WC lijevo a kupaonica odmah desno od ulaznih vrata koja su s istocne strane stana. Ogledalo koje nas je tu zateklo i koje nismo pri renoviranju zidova maknuli je nalijepljeno na zid preko puta ulaznih vrata u kupaonicu i namjeravala sam ga samo nekako uokviriti jer mi je djelovalo "golo", možda debljom spagom (konopom) koji bih zgodno dekorirala.
Citam u "Feng Shui osnovama" sljedece: "Ne smijete ih postaviti tako da stvaraju odraz WC-a, kupaonice ili kuhinje."
Znaci li to da bismo obavezno morali maknuti to ogledalo, iako bismo se mogli truditi drzati zatvorenim vrata od kupaonice i, dodatno, kupaonicu smo posve preuredili i najdraza nam je, barem trenutno, prostorija u stanu pogled na koju nas veseli. Stovise, u ovom trenutku dozivljavamo je kao o prostoriju u kojoj se pokazalo poklapanje nasih zelja i ukusa, na neki nacin simbolicki sklad i zajednistvo?