"Zapravo postoji dosta zabrana vezanih za ogledala. Postavljena u spavaćoj sobi, stvaraju svađu i nerazumijevanje među supružnicima, te potiču na vanbračne izlete. Bilo da su na stropu, zidu ili ormaru, stvaraju odraz ljudi koji spavaju. Simbolički to izgleda kao da su ljudi mrtvi, te tako nastaje štetna energija koja proizvodi bolest, a ako bolest već postoji i ako se poklopi još nekoliko negativnih Feng Shui čimbenika, može opasno ugroziti život."
Ok,ovo sam procitala i odlozila ogledalo da montiram u orman(ne moze da mi stane:angry: ).Ako bih se vodila svojom intuicijom i pomalo koristeci feng shui ovako bih to uradila;ogledalo na zidu pricvrsceno(zid je na istoku)sa suprotne strane zida stavila bih neku biljku u saksiji,recimo ovu
[img=http://img151.imageshack.us/img151/3196/imageshy8.jpg]
ili pak neku sliku,koju?:unsure:ili mozda ukrasnu asuru sa motivima cveta(ali ona je narandzaste boje:blink:
)ne znam:silly:Sta Vi mislite?I sta je to sa narandzastom bojom zasto se izbegava:woohoo: ,ja imam predivnu svetlo narandzastu zavesu i ne znam gde da je stavim od kako sam citala o raspodeli baja u stanu?