Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 49 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: KRISTALI
KRISTALI prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 4
Dragi moji...može pomoć? Naravno da može Što je bolje staviti u područje ljubavi: dvije kugle ružičastog kvarca ili više kamenčića ružičastog kvarca? I da li ih je bolje staviti u sobu ili u dnevni? Ima li to snagu?
dijana (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 32
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: KRISTALI prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Ja bih jednu stavila na JZ spavace sobe, a drugu na JZ dnevnog boravka. A u spavacoj sobi bi pojacala zemlju nekim vatrenim detaljem u paru . Ali sacekajmo da vidimo sta ce expert reci! Sandra, help!!!!
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21

Odg: KRISTALI prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
To svakako ima snagu, pitanje je samo dali ti to odgovara. Prvo bi trebala provjeriti kako ti se sviđa ružičasti kvarc kad si u njegovoj blizini i kada ga uzmeš u ruku, tek onda možeš znati kakav će imati utjecaj. Veći komad uvijek djeluje jače, ali moraš sama isprobati što ti paše. I za što god se odlučila neka bude u paru. I sama sam isprobala ružičasti kvarc, kažu da ne može biti štetan za nikoga ni na koji način, ali meni osobno, uživo se nije svidio. Nešto na njemu mi ne odgovara, pa sam eksperimentiranjem pronašla jednu drugu vrstu koja mi bolje odgovara. Svakako isprobaj prije kupovine. I imaj u vidu da ćeš se za njega morati brinuti, slično kao za kućnog ljubimca, čistiti ga, povremeno prazniti i puniti. Kristali su jedna velika radost, ali i obaveza.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica