hello!!! ja sam potpuno nova ovdje, i mada feng shui proučavam već duže vrijeme (godinama) sada preuređujem stan, i sve je u redu osim spavaće sobe...želim je cijelu preokrenuti, neke ormare sam izbacila, htjela bih lijepi kozmetički stolić sa velikim ogledalom (bez obzira što nisu dobra u spavačoj sobi, obožavam ogledala)...moj trenutni položaj namještaja u sobi izgleda više manje kao na tlocrtu, i kao što se može vidjeti, ima tu par problema (vrata nasuprot vratima, krevet ispod prozora, jedna strana kreveta je gotovo potpuno do zida, sam L oblik sobe....). Za sada taj L oblik na neki način ispravljaju ormari koji ga "popunjavaju", međutim ja i dečko razmišljamo o premještanju tih ormara na JZ zid sobe (tu su se donedavno nalazili ormari koje smo izbacili), i njegova je ideja da u tu "udubinu" stavimo krevet...ja nisam sigurna, uopće ne vidim neko stvarno dobro rješenje, pa sam eto odlučila upitati nekog stručnijeg od mene...hvala vam puno puno unaprijed
p.s. skoro sam zaboravila...moj kua broj je 3 (istok), od dečka 2 (zapad)...kutevi kuće su usmjereni prema stranama svijeta, tako da kut u kojem se nalazi soba je na sjeveru...još jednom hvala