Apsolutno se slažem, za znanje doista ne treba isprika

. Često se sjetim jednog starčića kojeg sam vidjela u jednom talk show-u na njemačkoj televiziji još kada sam bila tek nešto veća djevojčica i živjela tamo. Imao je 89 godina i upisao fakultet. Pitali su ga zašto to čini, a on je rekao da je njegov čitav život jedna velika škola. Kada je bio mlad morao je ići raditi kako bi uzdržavao obitelj i nije se mogao školovati koliko je trebalo. Onda je zasnovao svoju obitelj, pa opet nije bilo vremena, ali kada je došao u mirovinu, počeo je nadoknađivati propušteno, završio srednju školu i puno čitao. To mu se toliko svidjelo da je odlučio završiti faks, jednim dijelom i zbog toga jer je uvidio da koristeći svoj mozak i njegovo tijelo postaje sve vitalnije, a duh sve budniji, te je zaključio kako mu je učenje omogućilo tako zdravu i kvalitetnu starost.
A što se boja tiče, da, koliko god mi subjektivno imali neki dojam o nekoj boji, ona je ipak to što jest i djeluje u skladu sa sobom i nikako drukčije. Ponekad se događa da se tako poklope životne faze i astrološki aspekti, pa napravimo nešto kontra samih sebe, a sve u najboljoj namjeri. I to je škola, a navodno da se svaka škola plaća

. Ovaj puta će biti bolje, sigurno

.