Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Kuhinja na sjeveru!
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Kuhinja na sjeveru!
*
Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 0
Pozdrav svima!

Spremam se da bojim kuhinju koja mi je u sjevernom sektoru pa tražim preporuku za boje!Hvala unaprijed!
Mema (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 25
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Sarajevo Birthday: 02/16
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 25
Pozz Mema .

I boja kuhinjskog namještaja igra ulogu u odabiranju boje zidova. Za početak imaš problem vatre u vodenom sektoru, što je sukob elemenata. Znači trebalo bi neutralizirati taj sukob. Mislim da bi najbolje bilo odabrati metalne boje, dakle bijele zidove.

Općenita preporuka za kuhinje je ili metal (bijelo, zlotno, srebrno, sivo) ili drveno (zeleno, uzorak drveta). Mislim da je metal bolja opcija od drveta, jer drvo crpi vodu, koja nam je potrebna na sjeveru. Iako je i zemljana kombinacija ponekad prikladna za kuhinje, u tvom slučaju ona predstavlja još veći problem, jer zemljane boje ne smiju ići na sjever.

Koje boje je namještaj?
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 5
severni ugao doma pripada carijeri i finansije.
Dobro se Sandra napisala, koristite sledece boje za kuhinju na severu: bela, siva, sve nijanse plave do tamno-plave, crna u detaljima, i purpurna hladna ( lavanda) koja ide vise prema plavo

izbegavajte sledece boje: zelena, braon, crvena, narandzasta i pink
istocna (Korisnik)
Moderator
Poruka: 194
graphgraph
Pol: Žensko
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo spiritualna bića koja imaju ljudsko iskustvo...

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 0
Sav namještaj u kući pa tako i u kuhinji mi je u boji bukve!Odabraću nešto pa malo ludovati sa zavjesom!Hvala svima!
Mema (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Da, dobro istocna kaže, plave i hladno ljubičaste su dobre za sjever, ali zbog vatrenog elementa bih osobno išla na metal, tj. bijele zidove, pa možda, kao što kažeš, "ludovati" sa zavjesama. Možda u lavanda boji, ako ti se to sviđa.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 0
Hvala Sandra!

Izgleda da sam napravila zbrku sa bojama i da je moja kuhinja uzrok mnogih nedaća zadnjih godina.Inače ste mi otvorili put u istraivanja pa sam u ovoj godini tragala za mnogim znanjima.Pitala za sam se nekad i što mi treba sve to ali uvijek se pravdam da za znanje ne treba isprika.Na mene nalik kad su boje u pitanju...ludovaću i dalje mada sada pametnije.Naime koliko god sam umisljala da je moja kuhinja u blijedo terakota boji ona je ipak crvena sto je povuklo za sobom lose prilike.
Mema (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Kuhinja na sjeveru! prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Apsolutno se slažem, za znanje doista ne treba isprika . Često se sjetim jednog starčića kojeg sam vidjela u jednom talk show-u na njemačkoj televiziji još kada sam bila tek nešto veća djevojčica i živjela tamo. Imao je 89 godina i upisao fakultet. Pitali su ga zašto to čini, a on je rekao da je njegov čitav život jedna velika škola. Kada je bio mlad morao je ići raditi kako bi uzdržavao obitelj i nije se mogao školovati koliko je trebalo. Onda je zasnovao svoju obitelj, pa opet nije bilo vremena, ali kada je došao u mirovinu, počeo je nadoknađivati propušteno, završio srednju školu i puno čitao. To mu se toliko svidjelo da je odlučio završiti faks, jednim dijelom i zbog toga jer je uvidio da koristeći svoj mozak i njegovo tijelo postaje sve vitalnije, a duh sve budniji, te je zaključio kako mu je učenje omogućilo tako zdravu i kvalitetnu starost.

A što se boja tiče, da, koliko god mi subjektivno imali neki dojam o nekoj boji, ona je ipak to što jest i djeluje u skladu sa sobom i nikako drukčije. Ponekad se događa da se tako poklope životne faze i astrološki aspekti, pa napravimo nešto kontra samih sebe, a sve u najboljoj namjeri. I to je škola, a navodno da se svaka škola plaća . Ovaj puta će biti bolje, sigurno .
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica