Dnevna soba

Završno ukrašavanje dnevne sobe


Stigli smo i do, meni najdražeg, dijela posla, Feng Shui ukrašavanja prostora. To znači da je onaj teški i prljavi dio posla završio i sada se nesmetano možete prepustiti svojoj kreativnosti, dakako uz neophodno usklađivanje svojih sklonosti s Feng Shui načelima. Ovdje ću navesti samo kratke opise pojedinih ukrasa, a za više informacija o njihovoj simbolici provjerite dio o FS simbolima u odjeljku FS osnove.

Opširnije:Završno ukrašavanje dnevne sobe

Uređenje dnevne sobe


Dakle, odlučili ste se u kojem (feng shui) sektoru dom-a će Vam se nalaziti dnevna soba. Vrijeme je da se pozabavite planiranjem uređenja svoje dnevne sobe.

Opširnije:Uređenje dnevne sobe

Kako se snaći s onim što imate, a ne možete promijeniti

 

Neki od nas žive u skučenim stanovima ili malim kućama i nemaju mogućnost birati prostoriju koja će im služiti kao dnevna soba svog doma. Također mnogi si ne mogu priuštiti kupnju novog namještaja i kompletno preurediti sobu. No to ne znači da ne mogu sebi i svojim bližnjima osigurati dobar Feng Shui. U Feng Shuiu postoji cijeli niz praktičnih tehnika, ako napraviti najbolje od onoga što već imate, bez većih financijskih izdataka.

Opširnije:Kako se snaći s onim što imate, a ne možete promijeniti

Pratite nas na fejsu

Google plus