Čišćenje

Uvođenje i osvježavanje figurica

 

Kinezi su najstarija civilizacija i  imaju dugu tradiciju iza sebe. U tom dugačkom vremenskom periodu razvili su brojne rituale. Većina ih datira iz najranijeg doba, kada se još živjelo potpuno u skladu s prirodom. Oni su poznavali Tajnu (Rhonda Byrne) i Zakon privlačnosti dok naša civilizacija još nije ni postojala, u vidu Teorije pet elemenata, koja opisuje prirodu energije od koje je sve sačinjeno. Tako postoji i pravi način za "uvođenje" nove figurice u svoj dom, te za njezino "oživljavanje" kada prestane djelovati.

Opširnije:Uvođenje i osvježavanje figurica

Čišćenje prostora od negativne energije

 

Kao što znamo, važan čimbenik za dobar Feng Shui stambenog ili poslovnog prostora je njegova urednost i čistoća.  No to je samo dio slagalice. Ponekad, unatoč urednosti i poštivanju pravila uređenja prostora osjećamo da nešto nedostaje. Naša sreća i uspješnost nije onakva kakva bi trebala biti, a osjećaj u prostoru nije ugodan.

Opširnije:Čišćenje prostora od negativne energije

Kako baciti Feng Shui figuricu

 

Jeste li se kada našli u situaciji da Vam se slomila Feng Shui figurica? Ili pak Vam je neka toliko dosadila, a i čini Vam se da ne radi "svoj Posao"? Jeste li se zapitali što činiti?

Opširnije:Kako baciti Feng Shui figuricu

Pratite nas na fejsu

Google plus