Drvo


Drvo je element pravokutnog oblika. Njegova boja je zelena.


bambus drvo šumaStrane svijeta koje mu se pripisuju su istok i jugoistok. Sukladno tome pripadaju mu brojevi tri i četiri.


Godišnje doba povezano s drvetom je proljeće.


Energija drvenog Chia teče prema van. Ona je rastuća i napredujuća. Pomaže nam postići lagan napredak u poslovima koje započinjemo. Povezana je s novim počecima.


crassula ovata drvoAko je prejako aktivirana, drvena energija može nas učiniti agresivnima, nestrpljivima i bezosjećajnima.


Nedostatak drvene energije ili njezin preslab intenzitet očitovat će se u nedostatku novca ili lošem zdravlju. Najjače će biti pogođen najstariji sin, jer istok tradicionalno pripada nasljedniku u obitelji i najstarija kćer, kojoj tradicionalno pripada jugoistočni sektor. Osim toga može doći do problema sa širom obitelji ili zahlađenju odnosa s prijateljima.


Za aktiviranje drvene energije potrebno nam je nešto što simbolizira taj element. To može biti nešto izrađeno od drveta ili bilo koja živa biljka ili njezin naslikani ekvivalent. Za dodatno pojačanje drvene energije poslužit ćemo se nekim detaljem vodenog elementa.

Pratite nas na fejsu

Google plus