Djeca

Umirite buntovnog adolescenta


Još niste zapravo shvatili što Vas je snašlo a Vaše medeno, poslušno djetešce izraslo je u mladu osobu koja Vas, od svih ljudi upravo Vas, smatra svojim neprijateljem? Možda postoji neki Feng Shui faktor koji negativno utječe na Vašeg buntovnika.

Opširnije:Umirite buntovnog adolescenta

Odabir sobe koja će se koristiti kao dječja

 

Feng Shui igra važnu ulogu u životu svih ljudi, bili oni svjesni toga ili ne. Nikada nije kasno početi, ali ako je moguće trebalo bi početi što ranije. Primijenite li načela Feng Shuia i u odabiru dječje sobe, Vaša djeca će već od malih nogu profitirati od njegovih blagodati, a ima li za roditelje išta važnije od sreće i uspjeha njihove djece!?

Opširnije:Odabir sobe koja će se koristiti kao dječja

Feng Shui u dječjoj sobi

 

Vrlo važan segment Feng Shuia je onaj koji se odnosi na sreću djece. Oni su naša nada u budućnost i svaki roditelj želi svojoj djeci svu sreću i uspjeh u životu. U skladu s tim, načela Feng Shuia treba početi primjenjivati već od samog rođenja djeteta. Neki učitelji  Feng Shuia tvrde da to nije nužno, već da je dovoljno započeti u dobi kada dijete kreće u školu. No upotrijebimo li malo logiku u kombinaciji s bezgraničnom roditeljskom ljubavi, brzo ćemo uvidjeti da je doista bolje krenuti već od malih nogu. Dakako, ako već imate djecu, a tek se sada upoznajete s Feng Shuiem, treba reći da je bolje započeti i kasno, nego nikada. U jednom od prethodnih članaka govorili smo o odbiru prostorije koja će služiti kao dječja soba, a sada prelazimo na uređenje.

Opširnije:Feng Shui u dječjoj sobi

Kako popraviti školski uspjeh

 

Starim Kinezima obrazovanje je oduvijek ležalo na srcu, jer je sa sobom donosio bijeg iz neimaštine i čast obitelji, čiji bi potomci uspjeli u životu. Niti danas se stvari nisu puno promijenile, pa i mi priželjkujemo svojoj djeci najbolje moguće obrazovanje kako bi imali bolje šanse za uspjeh u životu.

Opširnije:Kako popraviti školski uspjeh

Pratite nas na fejsu

Google plus