Izbočine i udubine u jugozapadnom sektoru

 

Za početak ćemo definirati pojmove, kako ne bi dolazilo do nejasnoća. Pojam izbočine i udubine u ovom tekstu odnosi se na oblik kuće, dakle tlocrta.  U tom kontekstu izbočina se smatra povoljnošću, a udubina nepovoljnošću. Kada razmatramo pojedine prostorije i njihov oblik, o čemu u ovom tekstu neće biti govora, definicija navedenih pojmova ponešto se razlikuje.

 

Počnimo prvo od nepovoljnije varijante. Udubine su uvijek nepovoljne, jer oduzimaju energiju sektora u kojem se nalaze i dovode tako do neravnoteže. Ukoliko imate udubinu u jugozapadnom sektoru to izravno utječe na vašu obiteljsku, bračnu i ljubavnu sreću.

 

Kako je to sektor majke, udubina slabi energiju majke u obitelji. To može dovesti do ozbiljnih bračnih nesuglasica i voditi ka razilaženju partnera. Ovo je situacija koju je neophodno neutralizirati. Postoje dvije mogućnosti. Ili ćete nadograditi udubinu i time stvoriti pravilan oblik tlocrta Vašeg doma ili ćete situaciju pokušati riješiti ispravnim postavljanjem svjetala, koja će, simbolički, učiniti da udubina "nestane". Da biste to bolje razumjeli pogledajte crtež. Svjetlo je označeno točkicom.

 

Izbočine uvijek dodaju energiju sektoru u kojem se nalaze. O obliku izbočine i sektoru u kojem se nalazi ovisi hoće li ona djelovati povoljno ili ne. Povoljne izbočine u jugozapadnom sektoru su one u obliku trokuta i kvadrata. One jačaju energiju majke obitelji i povoljno djeluju na ljubavnu i bračnu sreću. 

Pratite nas na fejsu

Google plus