Obrazovanje sjeveroistočni sektor

Prostor ispod stubišta


Ako živite u domu na kat, negdje u domu Vam se nalazi stubište. Prostor ispod njega od velikog je značaja za Vaše potomke i njihov uspjeh, u školi i životu po feng shui tehnici.

Opširnije:Prostor ispod stubišta

Kako popraviti uspjeh u školi

 

Starim Kinezima obrazovanje je oduvijek ležalo na srcu, jer je sa sobom donosilo bijeg iz neimaštine i čast obitelji, čiji bi potomci uspjeli u životu. Niti danas se stvari nisu puno promijenile, pa i mi priželjkujemo svojoj djeci najbolje moguće obrazovanje kako bi imali bolje šanse za uspjeh u životu.

Opširnije:Kako popraviti uspjeh u školi

Aktiviranje sjeveroistoka


Sjeveroistočni sektor dom-a (feng shui) je sektor znanja i obrazovanja. Ima veze sa školovanjem, studiranjem i doškolavanjem, kao i s našom životnom mudrošću i korištenjem stečenog znanja. Element koji se veže za ovaj sektor je zemlja. U praksi to znači da su za ovaj sektor pogodni svi zemljani tonovi, od okera, preko terakote, do tamno smeđe, kao i vatrene boje, od žute do crvene. Pri tom zemljane boje trebaju dominirati, a vatrene biti zastupljene samo kao podrška, u detaljima. Tradicionalno, ovo je mjesto  najmlađeg sina.

Opširnije:Aktiviranje sjeveroistoka

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 24 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...