Welcome,
Guest
|
|
Zvuči dobro
![]() |
The administrator has disabled public write access.
|
|
Nisam baš stigla puno raditi oko jezerca, u međuvremenu mi je opet počelo negdje gubit vodu
![]() ![]() Kako god, financije su mi se malo stabilizirale a ima nekih naznaka i da bi razgovori za posao mogli rezultirati pozitivom ... tako da idem dalje sa uređenjem jezerca ![]() Također, kupila sam si danas fontanicu ![]() Kad smislim rješenje za dovest struju da ju mogu uštekat ide na podest stepeništa (JI) gdje će biti lijevo od ulaznih vrata ... |
|
|
Agy pa to je sjajno
![]() |
|
|
da updatiram ovaj dio... Imam trenutno više od jedne žabice sigurno, kupila sam jučer 5 zlatnih ribica (ako se prilagode, kupujem još 4, za sad djeluju veselo i živahno) , i to sam kupila jednu skoro crnu (nema skroz crnih te vrste
![]() ![]() Danas sam primijetila da su se na jezercu pojavila i ona vretenca pa je taj dio vrta postao jako zgodan za odmor... I još nešto, kupila sam prije jedno dva tjedna i malu kućnu fontanu i postavila u JI dio boravka. Za sad mogu reći da utječu u smislu da sam nedavno dobila vezu/preporuku za jedan posao i sad čekam da li će biti šta od toga, a financije su se mrvicu stabilizirale u smislu da iako nemam porast prihoda, barem nemam neugodnih šokova oko nekih troškova koji su me prije svako malo bacali u očaj. Međutim, kako je kod mene cijelo to jezerce u JZ dijelu vrta, koji je nepovoljan, imam pitanje - da li bi pomoglo da postavim tu vjetrena zvonca ,imam baš metalna sa 5 cjevčica i velikim crvenim suncem ? |
|
|
Agy, čitala sam nešto nedavno što je potvrdilo onu teoriju vodi u jugozapadnom sektoru. Ne treba umanjivati njegovo djelovanje. U ovom periodu (broja 8), a i u narednom, voda će biti povoljna na jugozapadu, tako da je to jezerce super još nekih 30-ak godina. Nemoj staviti vjetreno zvono. Samo neka jezerce živi i privlači živi svijet i sve će biti super
![]() |
|
|
uh, hvala ti na ovome, sad mi je laknulo... jer moram priznat da je dosta posla, briga i stalno problema oko jezerca pa sam razmišljala da ga maknem, ali ako je povoljno, onda ću izdržat
![]() Inaće, žabe klopaju hranu za ribice i sad su već poprilično velike ![]() |
|
|
Hehe, nisam znao da ju i žabe vole
![]() ![]() |
|
|
nisam ni ja znala da će i žapci omastit brk, al eto...ispada da im je to poslastica jer kad hranim ribice samo vidim kako ispod lopoča vrebaju... a jezerce trenutno i nije neki prizor za divljenje jer mi je krepala velika filter-pumpa pa imam neko privremeno rješenje sa crijevima i kablovima na sve strane hehe ... al probat ću naći neku prošlogodišnju reprezentativnu sliku
![]() i da, sad trenutno imam 7 ribica a htjela bi ih puno više, budući je veliko jezerce, pa me zanima koji su sretni brojevi ? |
|
Imamo 48 gostiju i nema članova online