Slaganje Bivola s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Bivol voli mirnu stranu ljubavi, sreću u svoja četiri zida, pouzdanost, vjernost, držanje za ruke i pomisao da je partner uvijek tu kada ga treba.

 

Zec se tu odlično uklapa, sa svim svojim kućanskim sposobnostima i vrlinama. Pruža Bivolu ono što mu fali, a to je spretnost u društvenom ophođenju.

 

Pas bi mogao pružiti Bivolu ono što ovaj traži, kao što je vjernost i bezuvjetna ljubav, ali Bivol sumnja da se u pozadini krije nedostatak izdržljivosti.

 

Svinja Bivolu može pružiti organiziran i ugodan dom, no kada poželi izaći među ljude Bivol joj neće biti naklonjen, jer on radije sjedi doma pred TV-om ili radi nešto u svojoj hobi radionici ili ateljeu.

 

Strastevni Štakor lako može obrlatiti Bivola, no on nemože zauzdati Štakorov nemiran temperament.

 

Nestrpljiva Koza vjerojatno neće gubiti vrijeme na tromog Bivola. Brak bi mogao funkcionirati samo ako se odluče imati puno djece, tako da Koza nađe barem neko ispunjenje.

 

Pijetao i Bivol savršeni su partneri, pogotovo, ako Pijetao uspije zauzdati svoj oštar jezik.

 

Veza između Tigra i Bivola je identična vezi između nitra i glicerina, vrlo eksplozivna. Tigar želi slobodu, Bivol red i organiziranost.

 

Veza sa seksualno nezasitnim Zmajem može dobro funkcionirati, dok Zmaj ne poželi raznovrsnost, koju mu Bivol ne može ponuditi. Brak može uspjeti jedino ako Bivol ispolji veliku količinu tolerancije i gledanja kroz prste.

 

Bivoli često, ali i kratkotrajno flertaju s Konjima. Ne paše im želja za slobodom i neobuzdan temperament Konja.

 

Majmun i Bivol mogu imati produktivan brak, ako se Majmun odluči manje Majmunirati doma, a više u krugu prijatelja ili na poslu.

 

Zmija lako može zavesi Bivola, no to nije dovoljno za vezu. iako se mogu dobro slagati na prijateljskoj razini, nedostaje im ljudske topline.

 

Dva Bivola se mogu međusobno zaljubiti, ako uspiju prevazići prvobitnu suzdržanost. No u braku bi bilo puno svađe i vike.

Pratite nas na fejsu

Google plus