Kako osvojiti Bivola

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

ŽENA-BIVOL

Da biste osvojili Bivol-damu, prvo je morate uvjeriti kako su Vam namjere časne. U jednom trenu ćete stajati pred njom i jednostavno shvatiti: Ona je ta prava!

 

Prvi susret od neprocjenjivog je značaja. Važnu ulogu igra Vaš izgled, ono što "zračite" iz sebe i Vaš nastup. Ako joj se svidite, ona će Vas poželjeti, no nikada sama neće preuzeti inicijativu. Oborite je s nogu uz pomoć umjetnosti, kulture i kulinarstva, a sve pod motom dobra kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

 

Ako volite jednostavne stvari, prirodu i moral, baš kao i ona sama, Vaše poznanstvo može prerasti u pravu ljubavnu priču.

 

Ukoliko je navedete da posjeti Vaš dom, već ste na konju. no pitanje je hoće li Vam to i idući put poći za rukom ili hoćete li je uspjeti zadržati. Ukoliko bude zadovoljna onim što kod Vas zatekne, ne samo što se uređenja, već i Vašeg ponašanja tiče, ostat će uz Vas i možda nikada više neće otići.

 

Pružite joj priliku da Vas tješi, pomaže Vam i tetoši Vas, poput majke. Osjećajte se opušteno i sigurno, kada je uz Vas. Slobodno si dajte oduška i prepustite joj vodstvo. Ona je sposobna za to.


MUŠKARAC-BIVOL

Ukoliko ne podsjetite muškog Bivola kako posjeduje srce i osjećaje, on bi to glatko mogao zaboraviti. On voli prirodu, zemlju, šumu, vodu, a u poslu solidnost, postojanost i uspješnost.

 

Mudre osvajačice približit će mu se putem posla ili pak hobija, sporta ili za vrijeme godišnjeg odmora.

 

U kojoj god situaciji nastojite privući njegovu pozornost, nikada se ne odjevajte upadljivo, moderno, i ne stavljajte puno šminke niti nakita. On voli žene koje izgledaju jednostvano, a ipak privlačno. Prije ili kasnije takvim pristupom otopit ćete led ovog neumoljivog muškarca.

 

Kada ste ga zaintrigirali, osigurat ćete "ulov" svojom prirodnošću, ali ne  monotonijom, sportskim duhom, ali ne prevelikom snagom. Bivol sebe vrlo ozbiljno shvaća i nikada ne dopušta da ga "zbare", zato mu dopustite da Vas nađe i zavede, ali učinite to spretnošću prave dame.

 

Nasmješite mu se, upitajte ga za savjet, često mu se nađite na putu, no nemojte ga požurivati. Već će se on sam sjetiti što mu je činiti. Ženstvenim razumijevanjem i suosjećanjem sigurno ćete ga osvojiti.

Pratite nas na fejsu

Google plus