Žena i muškarac Bivol

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

ŽENA-BIVOL

zenski-znak-bivol-kineski-horoskopVi ste žena koja posjeduje kvalitete koje su nekoć bile na visokoj cijeni. Vi ste odana, vjerna, štedljiva i samozatajna osoba. Te iste osobine, ili recimo radije vrline, očekujete i zahtijevate i od svog partnera, pri čemu je poseban naglasak na vjernosti. I najmanji flert budi u Vama bijes.

Unatoč tome i sama povremeno morate svladavati u sebi tihu želju za drugim muškarcem. No to se nikada izvana ne može zamijetiti. Prema van uvijek prezentirate najbolju suprugu i majku koja se može zamisliti. Vi se doslovce i rado žrtvujete za svoju obitelj.

 

MUŠKARAC-BIVOL

muski-znak-bivol-kineski-horoskopVi ste po prirodi razboriti praktičar i ne snalazite se najbolje s romantikom i emencipacijom. Ako već ne uspijevate pronaći partnericu koja će Vam se tiho podčiniti, onda barem očekujete diplomatski pristup, koji će njezinu samovolju upakirati u šareni celofan.

Kada nađete odgovarajuću družicu, pokazat ćete se kao vrlo darežljiv i velikodušan partner. Žena koja se može navići na Vaš stil života, zacjelo će uživati u Raju na Zemlji u društvu pouzdanog partnera.

Reagirate vrlo osjetljivo i lako Vas je povrijediti, ako se Vaše ljubavničke sposobnosti (s pravom?) dovedu u pitanje. Vi definitivno niste čovjek koji se prepušta "niskim" osjećajima, poput maženja, držanja za ruke ili šetnje na mjesečini.

Pratite nas na fejsu

Google plus