Slaganje Konja s drugim znakovima u poslu

 
Konj je i u poslovnom životu podjednako fer i velikodušan kao i u privatnom. Ne slijedi zaradu pod svaku cijenu. Ideali kod njega igraju važniju ulogu od novca, što ne znači da se ne može obogatiti.
 
Štakor je prevelik oportunist i nimalo suosjećajan pri odabiru sredstava za postizanje uspjeha, te je tako u potpunoj suprotnosti s moralnim vrijednostima koje Konj zastupa.

Kada se dva Konja poslovno udruže situacija je još gora, jer obojica pokušavaju sprovesti svoje nerealne ideje pošto-poto.

Sa Svinjom je moguća uspješnija suradnja, ali samo pod uvjetom da se Svinja ne miješa u njegove poslovne odluke.

Odličan poslovni partner za jednog Konja je Bivol, jer je u stanju raditi naporno, predano i samostalno, baš kao i Konj.

I Koze se mogu obogatiti putem poslovne suradnje s Konjem. Konj dopušta Kozi umjetničku slobodu i istodobno joj pruža svoj zarazni optimizam.

Još bolja je suradnja između Konja i Pijetla. Konj je vrijedan radnik, a Pijetao je odličan u odnosima s javnošću i komunikaciji s mušterijama.

Konj i Tigar također se dobro nadopunjuju. Tigar osmišljava ideje, a Konj ih provodi u djelo.

U suradnji između Konja i Zmije može doći do nesuglasica, jer Zmija slijedi svoju intuiciju, a Konj svoju snažnu osobnost.

I Konj i Pas su strpljivi i vrijedni radnici, no mnogi Psi su teški pesimisti, što optimističnom Konju baš i ne odgovara.

U suradnji s Konjem Majmun bi se napokon mogao odreći svojih trikova i smicalica. Ili možda ipak ne bi...?

Zečevi su spori i metodični, što Konju vrlo odgovara, jer se ne osjeća ugrožen na svojoj vodećoj poziciji.

Odlične izglede ima i suradnja Zmaja i Konja. Zmaj će rado sudjelovati u svakoj promjeni strategije, koja Konju bude pala na pamet, dokle god je to na dobrobit firme.

Pratite nas na fejsu

Google plus