Kako osvojiti Konja

 
Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.
 
 
Žena-Konj
Žena Konj pomno se brine za svoj imidž dinamične, ponosne, divlje i samostalne žene, stog je nikada ne smijete zaskakati niti obuzdavati. Unatoč tim muškim obilježjima, ona je vrlo ženstvena. Njezin životni cilj je postići uspjeh na više različitih područja.

Pomozite joj u izgradnji karijere, izravnajte joj put do uspjeha i do pola ste je osvojili. Kada Vam jednom krene u susret pokažite se kao ravnopravan i kvalitetan partner.

Žena Konj vjeruje u ljubav na prvi pogled. Kada je osvojite, nipošto ne smijete iznevjeriti njezino povjerenje.

Ona je smiona, ali ne i lakomislena. Bez zadnjih primisli, ona se upustila u vazu s Vama ili iz interesa, ili znatiželje, a možda čak i iz ljubavi.

Ova romantična, šarmantna, kulturom oduševljena dama koja je stalno u pokretu, najviše od svega voli domišljatost i kreativnost. Vaš originalno uređen dom, Vašu radnu sobu punu skrivenog značenja, Vaše zelenilo koje okružuje dom. Duhovitim razgovorima, lijepom glazbom, povremenim malim, ali samoinicijativnim poklončićima možete je u potpunosti usrećiti. I dakako, sobom samim, da ne zaboravimo na najvažniji sastojak njezine sreće.


Muškarac-Konj
On je brz i elegantan, šarmantan i zavodljiv. Pri tom je i ambiciozan na svojem putu do uspjeha. Poteškoće i prepreke njemu pretstavljaju izazove, koje on s lakoćom prevladava, na svim životnim poljima, čak i po pitanju ljubavi.

Najsigurniji način da mu privučete pozornost je prikazati se kao dama u nevolji. Bilo da Vam je potrebna pomoć ili savjet, on je uvijek spreman pomoći. No ne zaboravite ga pohvaliti, jer on živi od aplauza i konstantnog priznavanja njegovih kvaliteta.

On je sve što možete poželjeti, brižan, pouzdan, odličan ljubavnik. Ono što u njega uložite, dobit ćete višestruko nadoknađeno.

Najbolje je tretirati ga kao polu-boga. Pružite mu komfor i uravnoteženu, raznoliku ishranu i vrlo je vjerojatno da će se oduševiti Vama.

Tema za razgovor nikada Vam neće nedostajati i puno ćete se smijati u njegovom društvu. Zauzdati ga ne možete, barem ne na standardan način, stoga ga držite uz sebe poezijom i maštom, zaigranošću i ekstravagancijom. Tada će Vam pružiti raznikost u ljubavi. Ako ga uspijete dresirati, još dugo vremena ćete uživati u svom Konju. 

Pratite nas na fejsu

Google plus