Žena i muškarac Konj

 
Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.
 
 
Žena-Konj
zenski-znak-konj-kineski-horoskopVi ste sve drugo, samo ne pitoma kućanica. Želite vidjeti i biti viđeni. Radije Vam je otići u restoran, nego stajati satima doma za šporetom, samo kako biste pružili ljudima šansu da vide kako se lijepo znate spremiti za izlazak.

U svakom slučaju Vi ste osoba koja se ne da previdjeti. I to Vas ispunjava ponosom i daje Vam potvrdu da ste bolji od drugih. Samim tim imate visoka očekivanja u ljubavi. Uvijek pokušavate sprovesti svoju volju i rijetko se date nagovoriti na kompromis, što baš i nije dobra predispozicija za uspješan brak. A upravo uspješan brak Vam je neophodan u životu, jer se osjećate tako bespomoćno kada ste sama.

Muškarac-Konj
muski-znak-konj-kineski-horoskopVi ste čovjek koji u ljubavi ide na sve ili ništa. Ponekad se čini kako Vam goruća strast potpuno pomućuje inače kritički razum. U takvim trenucima potpuno ste slijepi i često odabirete pogrešnu partnericu.

Iako zbog svoje tvrdoglavosti doživljavate brojna razočarenja, rijetko prihvaćate prijateljski savjet. Vaše veze često podsjećaju na vartenu buktinju koja ubrzo sagori kako bi se neka nova mogla upaliti.

No kako ste vrlo dominantna osoba, vrlo je važno naći partnericu koja će Vas dočekati i prihvatiti kada umorni dođete doma sa svojih eskapada, koja će Vas obožavati i nad Vama strepiti kada se ponovno bacite u neku novu pogibelj. 

Pratite nas na fejsu

Google plus