Kakav je Konj

 Konj simbol Kineskog horoskopa
Vi ste po kineskom horoskopu doista najiskreniji, najdjelotvorniji i najzabavniji stvor kineskog zodijaka.
Još u ranom djetinjstvu bili ste poznati po svojoj srčanosti, ali i po tome što se niste dali osedlati.
 
 No Vaša mama uvijek se mogla pouzdati u to, da ćete se vratiti doma, iako ste pobjegli po tko zna koji put ne javivši joj se. Na neki nači, ta karakterna crta zadržala se do današnjih dana.

Vi ste osoba koja živi od toga da ima svoju publiku. Bez nje bili biste usamljeni, nesigurni i puni sumnje u samog sebe. Da, znam, drugima je teško povjerovati u mogućnost da ispod zabavne vanjštine zapravo nema gotovo nikakvog samopouzdanja.

Srećom, većinu vremena ste okruženi ljudima, bukom, vedrinom i događanjima, da rijetko nalazite vremena za razmišljanje.

Dojam koji ostavljate na druge vrlo Vam je važan, stoga se pomno brinete o svojoj vanjštini i izgledu.

Znate li onu izreku o slonu u porculanskoj radnji? To zapravo nije bio slon, već Konj! No srećom, Vi ste pobornik stava da svi koji nešto rade ili govore neminovno moraju pogriješiti, prije ili kasnije. To što kod Vas taj slučaj redovito nastupa prije, nije Vaša krivica.

Ljubav Vam je vrlo važna. Stoga ste se često znali zalijetati s procjenama ljudi i neminovno nailazili na pogrešne partnere. Sada to smatrate bacanjem biserja pred svinje (isprike pripadnicima istoimenog horoskopskog znaka, nismo mislili na Vas). No uvijek ste žudjeli za predanim partnerom punim ljubavi i toplim domom u koji se nakon svakog bijega iznova možete vratiti.

Napomena: Taj povratak uvijek mora biti dobrovoljan. Ta niste Vi cirkuski konj, već slobodni Mustang. Dobrovoljno ćete partneru skinuti i zvijezde sa neba, ako je potrebno, pod pritiskom nećete mu dati niti koricu kruha.

Kao što je već ranije navedeno, obožavate biti okruženi ljudima. Vaš partner toga bi morao biti svjestan i dopustiti Vam povremeno poneki bezopasan flert. Tada ćete biti zadovoljni i uvijek se rado vraćati doma.

Pratite nas na fejsu

Google plus