Kako osvojiti Kozu

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Žena-Koza

Osnovne karakteristike ove kulturne dame su kapricioznost, dinamičnost, kreativnost, ukočenost i sklonost ka umjetnosti. Osobine koje očekuje od Vas su mladenački polet i dašak svježine, vjerodostojnost, prilagodljivost i naravno nježnost.

 

Zgrabite Kozu pod ruku, budite briljantni i duhoviti, predložite joj uzbudljiv dnevni i noćni raspored događanja, "zaprijetite" joj galantno da ćete je "oteti". Ako ste doista dugo tražena srodna duša, Koza će Vam ubrzo izaći u susret.

 

Ukusno namješten stančić, pomalo boemskog štiha svidjet će se Kozi, ako se već malo "zagrijala" za Vas. Ona voli antikne komade namještaja, produhovljen razgovor i čovjeka koji joj u svemu ugađa.

 

Vrlo senzualna, Koza umije i neiskusnom partneru otkriti tajne vrhunskog užitka. Za uzvrat joj nije dovoljno puko divljenje, ona želi istinsku ljubav.

 

Muškarac-Koza

Ovo je jedan visoko senzibilan čovjek i žena koja ga namjerava osvojiti trebala bi biti upoznata s njegovim sklonostima i slabostima.

On je umjetnički nastrojen, višestruko nadaren, kreativan, ali i kapriciozan i promjenjivog raspoloženja. Njegova najveća želja je velika ljubav, vlastiti dom, prava obitelj.

 

On voli uzvišeno držanje i prirodnost, privlačnu, ali ne i napadnu odjeću i decentan stil šminkanja. oduševite se njegovim hobijima, diskutirajte s njim o Bogu i svijetu, oduševite ga svojim besprijekornim manirima i bit ćete na pravom putu do njegovog srca.

 

Kad mu se jednom svidite, bit će mu drago, ako se i dalje nastavite ozbiljno truditi oko njega. Polako će Vas početi voljeti  - uz sav oprez.

 

Poglavito ako ste spremni preuzeti dio njegove svakodnevice, pažljivo ga slušati dok priča i općenito laskati njegovom egu. Vrlo važno je pri tom biti potpuno iskrena!

 

To posebice vrijedi ako niste žena kojoj je važno biti uvijek u pravu i imati mišljenje o svemu. Onda ćete ga moći vezati na (duuuugačku) uzicu. Možda će vam ponekad i napisati pjesmu. Tada ćete znati da misli ozbiljno s Vama.

Pratite nas na fejsu

Google plus