Žena i muškarac Koza

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Koza:

zenski-znak-koza-kineski-horoskopUvijek Vam treba čvrsta ruka. Bez stalnog partnera s kojim možete dijeliti zadovoljstvo i tugu zapadate u depresije. Potreban Vam je muškarac koji Vam može pružiti zaštitu i sigurnost i koji zarađuje dovoljno da Vas može financirati. Onaj koji Vam to pruži za uzvrat dobija odličnu kućanicu i vjernu majku.

 

Ali dok Vi steknete povjerenje u nekog potrebno je dosta vremena. Čak i ako se često površinski zaljubljujete, svoje srce poklanjate samo jedanput. 

 

Muškarac-Koza:

muski-znak-koza-kineski-horoskopSa svojim blago-sramežljivim smiješkom osvojit ćete srca mnogih žena. A to što ste nepopravljivi, netočni i nepouzdani, Vaša odabranica zaboravit će nakon jednog jedinog nevinog treptaja.

 

Pošto Vam usamljenički život uopće ne paše, rano ćete se početi ogledati za odgovarajućom partnericom. Bez partnerice koja Vam pruža svu ljubav i pažnju svijeta, osjećate se prilično usamljeno i izgubljeno. Poneki muškarac-Koza može imati pomalo paša-mentalitet, ali uglavnom su svi konformisti koji često mijenjaju raspoloženja i istovremeno nevjerojatno šarmantni, vjerni i nježni partneri. Osim toga vrlo velikodušni u darivanju, posebice ako imaju dosta novaca ili ako daruju poklone koji nemaju cijene.

Pratite nas na fejsu

Google plus