Slaganje Koze s drugim znakovima u poslu

 

Talenti ljudi rođenih u znaku Koze leže u umjetničkom, kreativnom sektoru. Stoga se u krutom poslovnom svijetu ponekad osjećaju kao da su u pogrešnom filmu. Ako ne nađu neku vrstu protu tega, sigurno neće daleko dogurati, poslovno gledano.

 

Takav protu teg mogao bi predstavljati Konj. Miran i stabilan, on odrađuje svoje obveze, pri tom ostavljajući kozi dovoljno prostora za njezin razvoj.

 

Također i Svinja ostavlja Kozi sve mogućnosti otvorene. I ne svađa se ako joj zapadne veći dio posla.

 

Koze u umjetničkim krugovima mogu dobro funkcionirati u tandemu s poslovno sposobnim Zecom.

 

Sa Zmajem se Koze također dobro slažu – dok Zmaj ne pređe crtu svojim neodgovornim i  ne baš pametnim odlukama.

 

Kooperacija dvaju Koza nije baš osobito povoljna. Osim ako u pozadini ne stoji treća osoba povoljnoga, uravnotežujućeg znaka.

 

Odlučni Štakor je dobar partner sanjarskoj, neodlučnoj Kozi. Kad se barem ne bi svađali oko razlika u karakteru.

 

Tigar doduše razvija mnoge obećavajuće planove, ali Koza nije pravi partner koji bi istinski potego u njihovom ostvarenju.

 

Majmun može biti štedljiv, skoro škrt. To nije loše za Kozu, mada bi se zbog toga mogla osjećati pomalo sputano. Ne bude li joj dozvolio barem malo financijske slobode, moglo bi biti problema.

 

Još gora situacija u poslovnoj kombinaciji Koze i Zmije. Najbolje bi bilo da im neka treća osoba vodi i organizira financije, jer bi inače vrlo brzo mogli ostati bez novca i propasti.

 

Jedno vrijeme bi Koza mogla dopustiti odlučnom Bivolu da obavlja njezin dio posla, dok joj ne prekipi.  Onda bi zaboravila na sve njegove uvjerljive argumente i krenula na drugu stranu.

 

Pijetao brzo počinje zanovijetati kada Koza ne obavlja svoj dio posla i ne održava svoje stvari u redu. To ovoj, naravno ne paše.

 

I Pas, koji je odličan u obavljanju svakodnevnih, rutinskih poslova brzo gubi živce s Kozom.

Pratite nas na fejsu

Google plus