Slaganje Majmuna s drugim znakovima u poslu

 

Majmun se osjeća rođenim za stjecanje bogatstva. Pri tom ne zazire od napornog rada, no ipak pokušava unijeti i dozu stila u posao koji radi.

 

Odličan partner u tome mu je Zmaj. Obojica vole poslovne domjenke, primanja i sve što ima veze s prezentiranjem. Dobro je da pri tom i zarađuju novac.

 

Majmuni rado surađuju sa Svinjama. Dok Svinja predano i samozatajno radi, zarađujući za džeparac, Majmun šarmira klijente i ugovara vrijedne poslove.

 

Koza može puno naučiti o poslu od Majmuna. No oprez. Ubrzo će se osamostaliti i započeti vlastiti posao u kojem Majmun neće imati udjela.

 

Štakorova poslovnost također odgovara Majmunu. No Štakori rado preuzimaju veći financijski rizik nego je Majmunu drago.

 

Suradnja dvojice Majmuna propada upravo zbog te, obostrane, nevoljnosti za preuzimanjem financijskih rizika.

 

Tigar je toliko pun ideja, da može Majmunovoj domišljatosti podariti krila. No Tigrov idealizam dolazi u direktan sukob s Majmunovim egoizmom.

 

Pas i Mjmun ne mogu skupa surađivati, jer Pas apsolutno drži do svojih moralnih načela, dok je Majmun spreman zatvoriti i oba oka, ako mu to može priskrbiti neku dobit.

 

Isto tako i Pijetao. Dođe mu da upravo propadne u zemlju kada Majmun, po tko zna koji put, zavlači klijente svojim pretencioznim poluistinama.

 

Zec je previše sistematičan da bi ga živahni Majmun mogao podnijeti.

 

Jasna stvar da će konzervativni Bivol, koji k tome još, uvijek voli biti u pravu, ubrzo početi ići na živce.

 

Zmija, poput Majmuna voli svoju slobodu, a sa svojom natprosječnom inteligencijom i smislom za odabiranje prave prilike, može pomoći Majmunu sakupiti dovoljno kapitala za uživanje u dobrim stanama života.

 

Majmun se dobro slaže i s nadasve praktičnim Konjem. Mada puno vremena provode brbljajući, vrijedni Konj će to uvijek naknadno odraditi. 

Pratite nas na fejsu

Google plus