Slaganje Majmuna s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Majmun je u ljubavi podjednako lepršav kao i u prijateljstvu. Nikada ne možete biti sigurni koliko si mu namjere ozbiljne, jer one to u pravilu nisu. I baš onda kada pomislite da ste ga osvojili, on će odlepršati dalje, u novu avanturu.

 

Zmaj i Majmun savršena su kombinacija. Zmaj je očaran Majmunom, a Majmun rado dijeli komplimente, što Zmajevu egu nadasve odgovara.

 

Podjednako savršena ljubav između dva Majmuna. Oboje su humoristični, razigrani, društveni. A što je najvažnije, jedno drugom daju dovoljno slobodnog prostora, što je Majmunima neophodno za sreću.

 

I kombinacija Majmuna i Svinje je povoljna. Svinja se skrbi za udobnost doma, a Majmun mora jedino pripaziti da Svinja ne uđe u trag njegovim usputnim aferama.

 

No kombinacija Majmuna i Bivola baš i nije obećavajuća. Tu bi se moglo dogoditi da Majmun ubrzo da petama vjetra, jer Bivol baš i nema smisla za humor, a u krevetu nije osobito strastven i maštovit, za razliku od spontanog Majmuna.

 

Iako će privlačnost na početku biti vrlo jaka, veza između Majmuna i Zeca nema budućnost. Majmun se najugodnije osjeća kada je u pokretu, dok Zec više voli biti doma i uživati pred kaminom.

 

U vezi između Majmuna i Pijetla moglo bi se dogoditi da Pijetao ubrzo prekine, zbog nedostatka povjerenja. Majmun prečesto koristi sitne neistine i obožava flert. Pijetlov intelekt je previsok, a da on to ne bi primijetio, pa polako stječe dojam da se ne može pouzdati u Majmuna.

 

I Majmun i Štakor vrhunski su šarmeri. Među njima već na prvi pogled frcaju iskre. No obzirom na karakter, moglo bi se lako dogoditi da već nakon tjedan dana oboma frcaju iskre s nekim drugim.

 

Majmun i Zmija imaju dosta toga zajedničkog. Oboje su štedljivi, šarmantni i posesivni. No ono što ih isprva spaja lako može postati kamen spoticanja.

 

Veze između Majmuna i Tigra uglavnom su kratke, strastvene i na sreću završavaju bezbolno, jer su oboje toliko u pokretu, da jednostavno drugi događaji i drugi ljudi potroše vrijeme koje bi oboje mogli uložiti u vezu.

 

Poput Majmuna i Konj ima vrlo visoko mišljenje o sebi, tako da im ponekad nedostaje ljudske topline, a i vremena jedno za drugo.

 

Pas i Majmun mogu imati sretan brak. Pas se skrbi i štiti Majmuna, a Majmun unosi dozu humora, tako da se Pas ponekad i sam sebi može nasmijati.

 

I Koze se dobro slažu s Majmunima. U braku bi im najbolje bilo imati puno djece, jer su koze brižni roditelji puni razumijevanja, a Majmuni vole turbulencije i raznovrsnost, čega u domu s puno djece nikada ne nedostaje.

Pratite nas na fejsu

Google plus