Vrline i mane Majmuna

 

Evo kratkog psihograma kineskog znaka Majmuna.

 

Vrline:

Uvijek u pokretu i spremni za šalu, takvi su ljudi rođeni u znaku Majmuna. Prepoznati ih možete po tome što se čini da pucaju po šavovima od oduševljenja. Najugodnije im je kada su u centru pažnje društva koje zabavljaju.

 

Optimistični Majmuni vrhunski su majstori improviziranja. Oni vole život i stalno se nečim novim oduševljavaju. Promjena posla ili mjesta stanovanja njima ne predstavlja nikakav problem. Ako ponekad i dožive neuspjeh, brzo se oporavljaju.

 

Srećom obdareni su popriličnom porcijom inteligencije, što im omogućava da si mogu priuštiti takav lepršavi životni stil. Među osobine koje im pomažu izvući najbolje i iz nezavidnih situacija spadaju: razum, inovativnost i načitanost.

 

Možemo zaključiti da su Majmuni zanimljive osobe. Individualisti koji rade ono što žele, čak i kada druge to šokira. Ipak svuda su rado viđeni i dobro prihvaćeni, jer u njihovom društvu nikada nije dosadno.

 

Mane:

Da, s Majmunima je neizmjerno zabavno, no ipak morate računati s tim da njima iznenada može pasti na pamet naći potpuno nove prijatelje i pri tom zaboraviti na stare.

 

Obzirom da sebe drže boljima od drugih, ponekad se ljudima obraćaju s visoka. Pokušate li ih upozoriti na to, morate računati da će vam izvrnuti riječ u ustima. Istina je za njih relativna, a neke stvari ne shvaćaju ozbiljno. Život doživljavaju kao igru, u kojoj treba maksimalno uživati.

 

Malo sna i cjelonoćno partijanje njihov je životni stil, koji malo tko može pratiti.

Pratite nas na fejsu

Google plus