Kako osvojiti Majmuna

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Majmun-žena

Njezin život pomalo nalikuje sportskoj areni. Prvo mora odabrati izazov, pa pokazati rezultate da bi dobila željeni aplauz i na koncu uživala u obožavanju mase.

 

Pitate se kao osvojiti ovu superaktivnu, natjecateljski nastrojenu, neovisnu, a pri tom i kultiviranu, umjetnicu i nadasve vatrenu damu? Odgovor je jednostavan. Nikada ne dopustite da zavlada dosada i da se svakodnevica uvuče u vezu. Redovito je oduševljavajte dogodovštinama u grada, avanturama u prirodi i raznim iznenađujućim aktivnostima kod kuće.

 

No najvažnije je imati vlastitu osobnost, kojom ćete je oboriti s nogu. Ona voli domišljatost, otvorenost i iskrenost. Postavite joj intelektualni izazov, no nemojte je učiti i pametovati.

 

Nikada joj nemojte pokloniti dvanaest crvenih ruža. Neka ih bude jedanaest, jer je ona Vaša dvanaesta ruža. U razgovoru uvijek potencirajte intelektualnu stranu, no pri kupnji poklona ipak odaberite nešto romantično. Ona je, naime, sentimentalnija nego se u prvi mah čini.

 

Ova dama je pomalo ekscentrična u ljubavi. Isprva joj treba puno pažnje i ohrabrivanja. Ona je romantična i voli dugu predigru. No ako ste dovoljno nježni i maštoviti, ona može postati nezasitna.

 

Majmun-muškarac

On je pravi sretnik. Uvijek se dočeka na noge. Zapravo mu nikada nije loše u životu, a pogotovo u ljubavi. On se uvijek na vrijeme pobrine za to. Čak i u najgorim fazama on uspijeva zadržati optimizam i ne shvaćati sebe i probleme zaozbiljno.

 

Ovaj čovjek poznat je kao zabavljač, klaun, komičar, a zahvaljujući otvorenom srcu uvijek je zaljubljen. Da biste ga osvojili apelirajte na njegov zaštitnički instinkt. vrlo rado će biti Vaš junak.

 

No što učiniti da biste i zadržali ovu nevjerojatnu osobu? Prvo se morate riješiti konkurencije, koja je vjerojatno vrlo velika. Ako Vam to uspije, ostaje Vam samo uvjeriti ga da su Vaše namjere časne. Pri tom pomaže prezentirati se kao "savršena žena za čitav život".

 

U njegovom društvu sigurno Vam nikada neće biti dosadno. Dopustite mu da Vas nauči nečem novom. Ponekad će Vas tražiti iskreno mišljenje, no ne pretjerujte s kritikom, čak i ako je potrebna. On to ne može podnijeti.

Pratite nas na fejsu

Google plus