Žena i muškarac Majmun

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Majmun

zenski-znak-majmun-kineski-horoskopVi ste žena koja želi živjeti svoju slobodu punim plućima, prije nego se upustite u ozbiljnu vezu. Kada upotrijebite svoj šarm, niti jedan muškarac ne može odoljeti. No svoje srce ne dajete lako i samo rijetki imaju tu privilegiju saznati što se krije u ležerno obučenoj dami koja brzo mijenja raspoloženja.

 

Teško ćete se odlučiti na brak, jer zazirete od odgovornosti. Kad Vi kao žena nemate smisla za obitelj i odgovornost, kako li je tek muškarcima, pitate se.

 

Budete li se odlučili imati djecu, odgajat ćete ih vrlo liberalno i učiti ranoj samostalnosti. Vi možda niste najbrižnija osoba na planeti, no Vaša djeca to neće osjetiti, jer ćete ih okružiti svime potrebnim za odrastanje.

 

Muškarac-Majmun

muski-znak-majmun-kineski-horoskopVi ste muškarac koji svoju odabranicu doslovce može hipnotizirati lijepim riječima i zanesenim pogledima. Ponekad možda možete zvučati poput hohštaplera, no muškarac Vašeg formata to si može priuštiti. Zbog Vašeg neodoljivog šarma, dame će Vam pretjerivanje rado oprostiti. I ne samo da će Vam to oprostiti, već će sa smiješkom primiti činjenicu da ste na spoj u elitni lokal došli odjeveni u šlampavu, iznošenu vestu ili se možda i oduševiti kada prekršite sva pravila naručivši crveno vino uz bijelu ribu.

 

Poput ženskih pripadnica Vašeg znaka, ne dopuštate se zarobiti u nikakvu vrstu kaveza, bilo društvenog ili ljubavnog. Vi volite svoje strastvene avanture i ne sramite se objesiti ih na veliko zvono.

Pratite nas na fejsu

Google plus