Slaganje Psa s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Na Psa se čovjek uvijek može osloniti. To ga u nekim situacijama čini ranjivim. Ni jedan drugi znak nije toliko brižan i pouzdan kao Pas.

 

Koza nema strpljenja tetošiti Psa kada se on povremeno osjeća loše.

 

Pas se divi Bivolu, no Bivolu to malo znači. Njmu je potreban temperamentniji partner.

 

Ni Štakor Psu ne može dugoročno garantirati sreću. Čim nešto krene po zlu Štakor bježi u svoju rupu, dok Pas pokušava popraviti štetu.

 

No zato je sasvim druga situacija s Tigrom. Kada se Tigar odluči na ozbiljnu vezu, bez problema će hrabriti i razveseljavati Psa.

 

Konj će na nježan način zadirkivati Psa, ali oni neće imati poteškoća u vezi. Za to previše cijene i poštuju jedno drugo.

 

Svinja može tako brižno skrbiti za Psa, da se on u njezinom društvu osjeća ugodno. Uz nju Pas uspijeva kontrolirati svoje nagle promjene raspoloženja. A to je najbolja osnova za dobar brak!

 

Zmaj je previše zaokupiran sam sobom da bi mogao biti dobar partner iskrenom, jednostavnom i dobronamjernom Psu. Zmajevo neprestano rogoborenje s vremenom se preslikava na Psa.

 

ZEC je savršeno sposoban pružiti Psu sigurno utočište u udobnom domu, koje mu je potrebno da bi bio najbolji što može biti.

 

Pijetao nije dovoljno suosjećajan za labilnog Psa, kojemu treba više nježnosti od tapšanja po ramenu.

 

Majmun ima tehniku zavođenja, kojoj Pas ne može odoljeti. No upitno je hoće li Pas moći cijeloga života popuštati Majmunovim raspoloženjima.

 

I Zmija je vješta zavodnica, ali s vremenom bi oboje mogli zaključiti da su karakterne razlike prevelike za dugoročnu vezu.

 

Srećom, na svijetu postoje Psi, vjerni, odani, pouzdani. Nisu nužno rođeni zabavljači, ali nađu li se dva Psa u vezi, uživat će u stabilnosti i toplini svog doma.

Pratite nas na fejsu

Google plus