Kako osvojiti Psa

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Pas-žena

Dame rođene u ovom znaku su vrlo sklone vatrenoj strani života, ako me razumijete. Njihov ledeni šarm, zavodljivost i pikantnost ponekad mogu biti uznemiravajući.

 

Koliko god djelovala ambiciozno i perfektno na poslovnom planu, dama ovog znaka treba puuuuno maženja za jačanje samopouzdanja. Kada joj pružite ono što joj treba, za nju ćete biti kralj!

 

U ženi-Psu ćete naći vjernu suprugu punu ljubavi, predanu majku, savršenu domaćicu i životnu partnericu punu razumijevanja. Tko jednom upozna ovu damu, neće je htjeti pustiti.

 

Izražene osobine su joj izdržljivost, stabilnost, sigurnost. Za to biste je trebali nagraditi, primjerice udobnim stanom, zanimljivim razgovorima, najbolje uz kamin, o prirodi, životinjama, ali i psihološko-filozofskim temama poput visokih ideala i morala.

 

Pri tom je važno uvijek se spomenuti romantičnog početka Vaše veze. I ne zaboravite joj često izjavljivati i dokazivati ljubav.

 

Pas-muškarac

Kada je pravda u pitanju muškarac Pas je pravi fanatik, koji će snažno voditi i prividno izgubljene bitke.

 

Da biste ga stavili na povodac, morati ćete se aktivno angažirati na nekom od njegovih "križarskih pohoda". Pođete li s njim na barikade, zaslužit ćete njegovo divljenje i po prvi puta on će Vas svjesno zamijetiti. Da biste prilagodili svoj "plan osvajanja", morat ćete naučiti razlikovati između dva tipa Psa-muškarca: prvi je avanturist koji se tek vremenom da dresirati, a drugi je vjeran Pas, kojeg odmah treba "vezati na povodac".

 

Veliki dar kojeg imaju muškarci Psi je da odabranicu svoga srca mogu potpuno prozrijeti. Oni žele ženu koja zna urediti dom, ima razumijevanja, pruža utjehu, brižnost i puno ljubavi.

 

Za uzvrat nudi humorističnost i pouzdanost. Što god on skupljao, poklonite mu to. Usrećite ga kompletom alata. Ili ga navedite da se bavi origamijem. Vodite vesele, izazovne razgovore, da biste ga oslobodili crnih misli.

 

A za kraj ga utješite i ohrabrite. I, da, zakunite se na vječnu ljubav.

Pratite nas na fejsu

Google plus