Žena i muškarac Pas

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Pas:

zenski-znak-pas-kineski-horoskopVi ste savršena družica za ponešto komotnog muškarca. Vi držite svoj dom u savršenom redu, perete, spremate, čistite i kuhate, a da Vam nikada nije teško. Ni jedna druga ne zna tako dobro posložiti stvari u kofere kao Vi. Ni jedna druga nije toliko brižna prema djeci kao Vi. Ni jednu drugu svekrva ne hvali s takvim iskrenim oduševljenjem kao Vas. Sve i da pokuša, ne bi Vam mogla pronaći ni jednu zamjerku.

 

Kada se Vaš suprug navečer vraća premoren s posla, on već unaprijed zna da ga doma čeka vjerna ženica, koja uvijek spremno sluša o svim njegovim brigama i problemima na poslu. Vi ga umijete neusporedivo oraspoložiti i ohrabriti, ali očekujete od njega istu količinu zalaganja, kada Vama jednom bude teško.

 

Muškarac-Pas:

muski-znak-pas-kineski-horoskopVi ste muškarac koji će učiniti sve za svoju voljenu i koji će je braniti pred cijelim svijetom ako treba, čak i onda kada je očigledno u krivu. Kada Vi volite, onda volite do kraja.

 

No morate priznati da se Vaša strastvenost baš i ne može usporediti, recimo, s vulkanskom erupcijom. Doduše, duboko u Vama sve kuha i vrije, no previše je teško izbaciti te osjećaje na svijetlo dana.

 

U javnosti ste radije suzdržani i rijetko si dopuštate izljeve ljubavi u javnosti. Možda ste i pomalo puritanski nastrojeni, jer svoju intimu najradije živite pod sigurnim okriljem noći.

Pratite nas na fejsu

Google plus