Slaganje Pijetla s drugim znakovima u poslu

 
Pijetlu suradnici zapravo i nisu potrebni. On ionako stalno nešto kvoca i zanovijeta dok drugi rade, a sve to iz nimalo skromnog uvjerenja da on sve zna najbolje.Ako se pak odluči na partnerstvo onda bi najbolje bilo odabrati Zmaja ili Konja za suradnika.
 
Zmaj je šarmantan i optimističan, a Pijetao ima oko za detalje.

Konj je predan i samopouzdan, tako da će pijetao teško naći povod za kritiku.

I Bivol i Pijetao teški su konzervativci, a skupa imaju odlične izglede postići solidan uspjeh, no to često nije dovoljno za glavni zgoditak.

Svinja će se doduše neumorno zalagati za firmu, no kada su u pitanju poslovni domjenci, zna popiti više nego Pijetao može tolerirati, te mu tako dati povoda za neumorno zvocanje.

Štakor doista otežava Pijetlu život sa svojim nepresušnim izmišljanjem.

Zec je zbog svoje korektnosti i vrijednog rada odličan partner Pijetlu, no kada nastupi kriza nije toliko izdržljiv.

Zmija
i Pijetao mogu biti odličan tim ako uspiju sabrati dovoljno strpljenja jedno za drugo. Zmija osmišljava ideje, Pijetao ih realizira.

Pijetao se odlično nadovezuje i na Tigrovo vrelo ideja, no na koncu mu pukne film, jer je Tigar jednostavno previše kaotičan u svom djelovanju.

Koza ne može donijeti sreću Pijetlu. On radi od 0-24, a ona pobjegne na naznaku i najmanje krize.

Pas je previše pedantan, čak može se reći cjepidlaka. Iako je i Pijetao takav, kod Psa mu ta odlika smeta, jer povremeno i sam dobije porciju jezikove juhe.

Pijetlu smeta što Majmun ne može dočekati da se posao uhoda da bi profitirao, već se u ranoj fazi poslovnog poduhvata počinje "posluživati" iz blagajne.

Dva Pijetla u jednoj firmi stvaraju popriličnu galamu. Iako znaju pridobiti naklonost drugih, rijetko posjeduju dovoljno odlučnosti da unovče svoje sposobnosti.

Pratite nas na fejsu

Google plus