Kako osvojiti Pijetla

 
Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.
 
 Žena-Pijetao

Najpraktičniji način za pronalaženje žene Pijetla je odlazak na neki socijalpolitički građanski skup ili nešto tomu slično. Ona na takvim mjestima nalazi angažman, pozorne slušatelje i može biti u središtu pažnje.

Kada ste se upoznali, pružite joj raznolikost koja joj je potrebna da bi se dobro osjećala. Pokažite interes za njezine hobije, sudjelujte u njima, čak iako se radi o draftingu ili penjanju na litice. Tome dodajte malo ulizivanja, ponešto romantike, malo luksuza i gotov je recept za osvajanje "Pijetlice".

Ukrasite svoj dom, učinite da se osjeća udobno. Ona će tolerirati jednu određenu dozu muške neurednosti, ali u osnovi ona voli čistoću.

"Pjetlica" je veselo-bezbrižna, praktično-ekstrovertirana, ophodljivo-samostalna i osjetljivo-pričljiva, stoga joj dopustite pričati. Ona je podrobno informirana o svemu, od velikih problema današnjice, pa sve do nevažnih sitnica i tričarija.

Ušuškajte je. Isprva Brahmsom i Beethovenom, a potom toplom dekicom. Kad tamo, gle čuda, pod pokrivačem ni traga suzdržanosti. Ona je doista odlična žena, samo je prvo treba osvojiti.


Muškarac-Pijetao

Ovaj muškarac konstantno pokušava skinuti nekome zvijezde s neba. Da bi zadovoljio svoj ego, potrebne su mu tri stvari: ljepotica pod lijevojm rukom, još jedn pod desnom, te još jedna u blizini, za rezervu. Na to se morate pripremiti.

No postoji mogućnost imati ga samo za sebe. Da biste to ostvarili, morate imati spreman smiješak za svaku njegovu "bubicu". Za njegovu različitost, privlačnost, njegov apetit za "piletinom iz tuđeg kokošinjca".

Kada se zaljubi, Pijetao je strastven, ljubomoran, da čak i vjeran, samo morate igrati njegovu igru.

Kada ste ga ulovili, zadržite ga prirodnošću i šarmom. Ulovite ga tako da toga ne bude svjestan, a svoje želje i potrebe uskladite s njegovima.

On je sklon vjerovati svemu i svakomu. Započnite razgovor o aktuelnim svjetskim temama, povjesnim događanjima i predviđanjima budućih događanja. On će povjerovati da ste Vi velika čarobnica njegovog života i nježno će Vas, s ljubavlju slijediti.

Pratite nas na fejsu

Google plus